Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Архів матеріалів
КатегорияПрограми / Софт Дата24.09.2010
priPrinter - чудовий віртуальний перед-принтер, який перетворює висновок на реальну друк на справжню творчість, де користувачі можуть проводити додрукарську перевірку та внесення змін у свої макети, без складних і дорогих продуктів промислового рівня .. Вбудовується на шляху проходження файлу перед реальним принтером і автоматично запускає вікно редагування, відчутної правки і доповнення документа різними елементами. Це і налаштування вигляду сторінки, додавання ефектів документу, точна обрізка документа, вставка нових графічних елементів, кількість сторінок на одному аркуші, двосторонній друк, компонування брошур і постерів, масштабування, ефект \ "лупа \" і багато чого іншого. Що безмірно радує, це те, що виконаний інтерфейс програми в сучасному стилі Office 2007 представлена на декількох мовах, включаючи російську.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1413 Коментарів: {0}
MOBILedit! Forensic - унікальна програма для управління вашим мобільним телефоном з комп'ютера через Bluetooth, ІЧ-порт або кабель. Привабливість MOBILedit полягає в тому, що вона розрахована не на якусь конкретну марку телефону, а підійде для більшості популярних апаратів. Ви зможете легко скопіювати фотографії з телефону або завантажити в нього ваші улюблені мелодії, логотипи, MP3, а також переглядати історію дзвінків та SMS повідомлень. Ви можете набирати номер, відправляти SMS, приймати телефонні виклики, редагувати список контактів і грати в ігри. Список функціональних можливостей MOBILedit! постійно розширюється за рахунок додавання нових модулів і включення драйверів підтримки нових моделей телефонів, на даний момент в списку більше 309 моделей.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1726 Коментарів: {1}
КатегорияWindows Дата24.09.2010
Microsoft Windows XP Professional SP3 Russian VL (-ID-Edition) з інтегрованими оновленнями по 23.09.2010 AHCI
Версія 5.1 (збірка 2600.xpsp_sp3_qfe.100427-1650: Service Pack 3). В образі нічого не зворушено, інтегрований UpdatePack-XPSP3-Rus-10.9.23 від jameszeroі драйвера найпоширеніших AHCI-контролерів AMD, nForce, Intel, JMicron, SiS, VIA! У Update не включені оновлення для Internet Explorer 7 / 8 і Windows Media Player!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2060 Коментарів: {0}
HyperSnap - один із кращих інструментів для захоплення зображення, що дозволяє скопіювати не тільки вікна стандартних програм, але і ігри, скрінсейвери і відеофільми. За допомогою даної програми ви зможете зробити скріншот всього екрану монітора, його частини, вікна певної програми (разом з курсором або без), ігор і скрінсейвер (які працюють в режимах DirectX і 3Dfx Glide), відео-і DVD-фільмів, і зберегти його в одному з більш, ніж 20-і форматів, включаючи BMP, GIF і JPEG. Серед інших можливостей програми - редагування GIF-і JPEG-файлів, створення скріншотів в автоматичному режимі через задані проміжки часу, попередній перегляд, роздруківка зображень та інше. Програма легко конфігурується і має зручний інтерфейс русифікатор дозволить вам повністю насолодиться програмою і оцінити її можливості.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1368 Коментарів: {0}
КатегорияWindows Дата24.09.2010
Windows XP WinStyle Titanium від alex333313 заснована на оригінальному дистрибутиві Windows XP Professional SP3 Corporate Edition з інтегрованими оновленнями по 18.09.2010 від Microsoft і UpdatePack 23.09.10 від SamLab. Диск мультізагрузочной. Установка повністю автоматична. Введення серійного номера не потрібно. Активація після встановлення не потрібно.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1447 Коментарів: {0}
Acronis Drive Monitor-це програма, яка, використовуючи дані SMART, проводить контроль за станом жорстких дисків, і в разі зміни їх параметрів видає предупрежденіе.Прі наявність на ПК таких продуктів резервного копіювання компанії Acronis, як Acronis True Image Home 2010, Acronis Backup and Security 2010 і Acronis Backup & Recovery 10, дозволяє в критичних випадках, тобто тоді, коли аналізовані параметери фізичного жорсткого диска вказують на його близьку кончину, виконати автоматичне резервне копіювання даних.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1602 Коментарів: {0}
Driver Checker - легкий у використанні інструмент для еффектівногo виявлення застарілих або пoврежденних драйверoв різних устрoйств з метою їх обнoвленія на найновіші версії, сoвместімие з вашою сістемoй. Driver Checker допоможе вам, у випадку, якщо ви не можете знайти нoвие версії oрігінального виробника. Прoграмма має в наявності глубoкое сканування пристроїв, для виявлення і oбновленія застарілих версій, якщо такі є, повністю резервувати і вoсстанавлівать, якщо це необходімo.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1334 Коментарів: {0}
КатегорияCD/DVD Дата24.09.2010
Alcohol 120% - емулятор CD / DVD-дисків. Програма створює на жорсткому диску ПК користувача образ диска з даними, аудіо або відео інформацією, а потім надає доступ до цих даних іншим програмам так, немов шуканий диск знаходиться в приводі. Alcohol 120% підтримує роботу з багатьма форматами CD / DVD, має можливість роботи з 31 чином одночасно, забезпечує несумірно велику (в порівнянні з CD) швидкість передачі даних між додатком і образом диска. Alcohol 120% може працювати з більшістю відомих файлів-образів, емулює роботу 200х швидкісного CD-ROM, є пошук образів, ще одна позитивна риса - програма може копіювати захищені диски, обходити захист SafeDisc, StarForce (частково), Securom і LaserLock.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1619 Коментарів: {0}
Google Chrome - веб-браузер виробництва Google з відкритим вихідним кодом, що поєднує підтримку веб-додатки та зручний пошук з високою швидкістю і стабільністю. У Chrome використані напрацювання Apple WebKit і Mozilla Firefox. З особливостей Chrome розробники особливо виділяють ізольовані вкладки, що запобігають збій роботи програми та забезпечують більш надійний захист від небезпечних сайтів. Крім цього, в Chrome реалізований новий движок javascript V8, який дозволить браузеру працювати з веб-додатками нового покоління.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2171 Коментарів: {0}
DC клієнт з величезними можливостями, яка затьмарює абсолютно всіх своїх конкурентів. Greylink - лідер серед dc клієнтів, він перший відкриває вам унікальні можливості (які з'являться в інших клієнтів набагато пізніше)
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1799 Коментарів: {0}
« 1 2 ... 32 33 34

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!