Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Тут Ви маєте можливість скачати безкоштовно Фільми, Музику, Мультики, Ігри, Програми, Книги, Все для ФОТОШОП і полуничку.
У нас представлені кращі нові фільми, російського і американського кінопрокату, різних жанрів, А також корисний софт і Розважальні програми для Вашого комп'ютера! І саме головне на нашому Порталі багато Халява!
 
Відчувайте себе як вдома, переглядайте наш Розважальний Портал та завантажуйте Всі новинки безкоштовно з файлообмінників Rapidshare Depositfiles LetitBit VipFile Turbobit

Головна » 2010 » Вересень » 27 » Скачать бесплатно Picasa 3.8.0 Build 115.53 без регистрации и смс

Скачати Picasa 3.8.0 Build 115.53 безкоштовно

КатегорияДизайн і графіка Дата08.05.2024

Увага!Якщо Ви згодні з усім, що написано нижче, натисніть Скачати Picasa 3.8.0 Build 115.53 щоб завантажити цей файл. Дані програми і навчальні курси зібрані у вільному поширенні в мережі Інтернет, і призначені тільки для ознайомлення. Всі права на програми і курси належать їх авторам. Власники (адміністрація) сайту MyUA.at.ua не несуть ніякої відповідальності за подальше використання даних програм і курсів. Якщо Ви є власником або розробником Picasa 3.8.0 Build 115.53 і вважаєте, що розміщення будь-яких файлів, порушує Ваші авторські права, тоді зв'яжіться з адміністрацією сайту, і ми видалимо ці файли.


Перед тим як скачати Picasa 3.8.0 Build 115.53 в обов'язковому порядку перевірте всі посилання на доступність. На момент публікації поста всі посилання на Picasa 3.8.0 Build 115.53 були робочими і будь-який бажаючий міг скачати Picasa 3.8.0 Build 115.53 безкоштовно.

Завантажити | Скачать | Download Picasa 3.8.0 Build 115.53

Picasa - це програмне забезпечення, за допомогою якого Ви можете шукати, редагувати фотографії та обмінюватися ними. Кожного разу, коли Ви відкриваєте Picasa, програма автоматично визначає місце розташування Ваших фотографій (навіть тих, про які Ви забули) і сортує їх у візуальні альбоми, впорядковані по даті з іменами папок, по яких Ви зможете орієнтуватися. Ви можете перетягнути і помістити фотографії, щоб упорядкувати Ваші альбоми та зробити мітки для створення нових груп. З Picasa Ви можете бути впевнені, що Ваші фотографії завжди будуть в порядку.

Picasa також спрощує внесення складних змін завдяки потужним ефектам і можливості вносити виправлення одним натисканням. За допомогою Picasa можна легко і швидко обмінюватися фотографіями - Ви можете надсилати фотографії по електронній пошті і друкувати, створювати подарункові CD і навіть розміщувати фотографії у Вашому блозі.

Picasa від Google відкриває для Ваших фотографій нові можливості:

Знайдіть фотографії, про існування яких Ви забули
Picasa впорядковує всю колекцію на Ваших очах, знаходячи зображення на Вашому комп'ютері і автоматично сортуючи їх за датою.

Переміщати і перейменовувати фотографії з програми Picasa
Хочете навести порядок в папках і перемістити фотографії на жорсткому диску комп'ютера? Просто перетягніть і помістіть фотографії з однієї папки в Picasa в іншу. Picasa збереже зміна, попередньо запитавши у Вас підтвердження. Хочете змінити назву файлу з фотографією з 671056398a.jpg на Lisa.jpg? У програмі Picasa перейменування фотографії або групи фотографій займе всього кілька секунд.

Створити мітку
Використовуйте мітки для швидкої угруповання Ваших фотографій в Picasa. Можна легко переглядати фотографії або обмінюватися фотографіями, згрупованими під міткою - створювати прекрасні слайд-шоу і фільми або відправляти їх по електронній пошті друзям.

Додавання позначки
Додайте золоту зірочку до будь-якого фото, яке Вам подобається: Ваші улюблені фотографії відразу будуть візуально виділені як обрані. Picasa навіть має функцію пошуку по позначці, яка дозволяє скоротити Вашу колекцію фотографій менше ніж за секунду, залишивши тільки кращі з кращих.

Зберігайте одну фотографію в декількох альбомах
Picasa створює нову "копію" кожної поміченої фотографії, не займаючи додаткове місце на Вашому комп'ютері, так що Ви можете покласти одну й ту саму фотографію в декілька альбомів.

Колекції, захищені паролем
У Вас є фотографії, які Ви не хочете показувати? Ви можете додати паролі до будь-якої з Ваших колекцій Picasa (це не впливає на те, які фотографії Ви та інші можуть побачити на жорсткому диску комп'ютера).

Рік випуску: 2010
ОС: Windows 2000/XP/Vista/7
Мова інтерфейсу: eng
Ліки: не потрібний (Freeware)
Сайт програми: google.com
Розмір: 10,4 Мб

Скачать c Depositfiles.com

Скачать c Letitbit.net

Скачать c Turbobit.net


Завантажити безкоштовно / Скачать бесплатно / Download  Picasa 3.8.0 Build 115.53




Категорія: Дизайн і графіка | Переглядів: 2117 | Додав: Andr | Рейтинг: 3.9/9

Інформація про скачування:

На даній сторінці сайту MyUA.at.ua представлен файл Picasa 3.8.0 Build 115.53. Для зручності скачування файлу, в тому числі і "Picasa 3.8.0 Build 115.53" використовується кілька файлообмінників. Дизайн і графіка, зазвичай можна скачати безкоштовно з letitbit.net, rapidshare.com, rapidshare.ru, depositfiles.com, free-share.ru, turbobit.net, uploading.com, up-file.com, hotfile.com, anyfiles . net, (платно - швидкість скачування швидше), тільки платно можна скачати з sms4file.com, vip-file.com і 4files.net. Завантажити безкоштовно Picasa 3.8.0 Build 115.53 за прямими посиланнями і без реєстрації Ви можете з представлених на цій сторінці посилань файлообмінників (відразу під описом "Picasa 3.8.0 Build 115.53"). Всього Вам доброго і вдалого завантаження!
Якщо вас не утруднить, напишіть вашу думку про "Picasa 3.8.0 Build 115.53". Заздалегідь СПАСИБІ!

Пошукові запити:

• Скачать Picasa 3.8.0 Build 115.53 без регистрации и SMS • Скачать бесплатно Picasa 3.8.0 Build 115.53 • Скачати Picasa 3.8.0 Build 115.53 без реєстрації і SMS • Завантажити безкоштовно Picasa 3.8.0 Build 115.53

Всього коментарів: 0
s">




Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!