Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » CD/DVD
КатегорияCD/DVD Дата07.11.2010
Ashampoo Burning Studio - одна з кращих програм для запису CD-RW, DVD-RW, DVD RW і Blu-ray дисків. Утиліта дозволяє створювати проекти і записувати CD / DVD (у тому числі MP3-CD, VCD, S-VCD і Blu-ray). Програма підтримує довгі імена файлів (127 знаків для DVD і Blu-ray і 64 для CD), автоматичне налаштування параметрів, збереження і завантаження проекту, створення образів, просте управління файлами за допомогою DragandDrop і багато іншого. Працює спільно з більшістю записуючих пристроїв. Ніколи ще не було так легко перетворити ваші файли в DVD диски, які можна програвати на будь-якому DVD-плеєрі.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2040 Коментарів: {0}
КатегорияCD/DVD Дата16.10.2010
Nero Multimedia Suite 10 - готовий мультимедійний пакет 3 в 1 для редагування відео, пропалення і резервного копіювання. Єдиний потужний пакет Nero Multimedia Suite 10, що складається з трьох продуктів - Nero Vision Xtra, Nero Burning ROM, Nero BackItUp & Burn - дає користувачеві максимум мультимедійних можливостей. У ньому є розширені можливості редагування відео, мультимедійний органайзер і плеєр, прекрасне програмне забезпечення для запису дисків, надійна технологія резервного копіювання і спеціальні мультимедійні засоби для поліпшення музичних і відеофайлів і фотографій
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1808 Коментарів: {2}
КатегорияCD/DVD Дата10.10.2010
DVD-Cloner - це невелика утиліта, за допомогою якої ви зможете створити повністю ідентичну копію вашого DVD-диска (наприклад, з фільмом) і записати її на інший диск. Програма проста в обігу, не вимагає тонкого налаштування, підтримує роботу з більшістю DVD-RW пристроїв і дозволяє створювати копії фільмів з якістю, не гірше, ніж якість оригіналу.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1345 Коментарів: {0}
КатегорияCD/DVD Дата30.09.2010
Програма для емуляції CD / DVD приводів. Дозволяє робити точні копії дисків і завантажувати їх у віртуальні накопичувачі. Засобами програми можна встановити до 31 приводу, кожен з цих приводів може працювати з образами дисків на швидкості 200x. Підтримується велика кількість різноманітних форматів образів дисків (MDS, CCD, BIN, CUE, ISO, NRG, CDI, BWT, BWI, BWS, BWA та інші). Ще одна позитивна риса - програма може копіювати захищені диски, обходити захист SafeDisc, StarForce (частково), Securom і LaserLock.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1568 Коментарів: {0}
КатегорияCD/DVD Дата26.09.2010
Nero 9 - це набір програмного забезпечення цифрового мультимедіа та домашнього центру розваг наступного покоління, яке користується найбільшою довірою в світі. Його характеризує передова функціональність, завдяки якій насолоджуватися цифровим мультимедіа так просто.
Цей простий у використанні, але потужний набір мультимедіа дає вам свободу створювати, прочитувати, копіювати, записувати, редагувати, спільно використовувати і передавати дані в мережі. Що б це не було - музика, відео, фото або дані - насолоджуйтеся ними і використовуйте спільно з рідними і близькими коли завгодно і де завгодно.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 4777 Коментарів: {2}
КатегорияCD/DVD Дата24.09.2010
Alcohol 120% - емулятор CD / DVD-дисків. Програма створює на жорсткому диску ПК користувача образ диска з даними, аудіо або відео інформацією, а потім надає доступ до цих даних іншим програмам так, немов шуканий диск знаходиться в приводі. Alcohol 120% підтримує роботу з багатьма форматами CD / DVD, має можливість роботи з 31 чином одночасно, забезпечує несумірно велику (в порівнянні з CD) швидкість передачі даних між додатком і образом диска. Alcohol 120% може працювати з більшістю відомих файлів-образів, емулює роботу 200х швидкісного CD-ROM, є пошук образів, ще одна позитивна риса - програма може копіювати захищені диски, обходити захист SafeDisc, StarForce (частково), Securom і LaserLock.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1619 Коментарів: {0}

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!