Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Захист
КатегорияЗахист Дата07.01.2011
Avira Antivir Virus Definition File - найостанніші файли оновлення вірусних баз для антивірусної програми Avira AntiVir Personal Edition RU і Avira Premium Security Suite RU за січень 2011 ..

Рік: 2010
OC: Windows all
Мова: Російський
Статус: FreeWare
Розмір файлу: 36.24 Mb
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2015 Коментарів: {0}
КатегорияЗахист Дата07.01.2011
Dr.Web CureIT v.6.00.3 - нова російськомовна версія антивірусного сканера не потребує встановлення. У програму не входить модуль автоматичного оновлення вірусних баз, тому для того, щоб просканувати комп'ютер наступного разу з найостаннішими оновленнями вірусних баз, потрібно буде знову завантажити Dr.Web CureIt!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1508 Коментарів: {0}
КатегорияЗахист Дата07.01.2011
Kaspersky Вирус Removal Tool 2010 v.9.0.0.722 - бесплатный русскоязычный антивирусный сканер для сканирования Вашего ПК на наличие разного рода вирусов. Программа не требует установки. Kaspersky Вирус Removal Tool не является полноценной антивирусной программой а только дополнением к ней.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1280 Коментарів: {0}
КатегорияЗахист Дата04.12.2010
Anti-Trojan Elite - програма для очищення комп'ютера від шкідливих файлів, таких як трояни, кейлогери та інших. Anti-Trojan сканує не тільки жорсткий диск (включаючи архіви ZIP CAB), але і дивиться на те, які процеси запущені. Також в своєму розпорядженні менеджера мережевих процесів, за допомогою якого можна визначити, де запущений небажаний процес. Крім цього, ви можете проглянути ключі і значення реєстру і видалити підозрілі, полагодити Internet Explorer, оптимізувати роботу Windows і багато чого іншого. Крім цього, до складу програми входять утиліти для блокування підозрілих TCP-з'єднань і процесів, а також для виправлень помилок в реєстрі, викликаних діяльністю шкідливих програм.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1465 Коментарів: {1}
КатегорияЗахист Дата11.11.2010
Comodo Internet Security Premium 2011 - пакет для повного захисту комп'ютера від вірусів, троянів, всіляких шкідливих додатків і хакерських атак. Це зручна в застосування програма, що ні яким чином не збільшить навантаження на ваш комп'ютер. Оптимізовані модулі пропонують непробивну гарантію безпеки від вірусів. Є величезна кількість можливостей для нормального перебування в мережі Інтернет, для боротьби з вірусами, троянами, adware-модулями і ін У комплект набору Comodo Internet Security входить антивірус і фаєрвол, а головна особливість представленого набору полягає в його ціні - фірма Comodo пропонує дане потужне рішення абсолютно безкоштовно для всіх користувачів. Серед різних можливостей, пакет CIS забезпечує захист від вірусів, нав'язливих рекламних модулів, шпигунських утиліт, фішингу, троянів, ботів, а також підтримує постійну охорону від всілякого роду спроб несанкціонованого доступу до ресурсів вашого ПК в реальному часі.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1223 Коментарів: {0}
КатегорияЗахист Дата02.11.2010
Avira AntiVir Premium - відмінний антивірусний комплект, що містить в собі резидентний монітор, планувальник завдань, модуль для автоматичного оновлення за допомогою інтернет і окремий сканер файлів. Є так само величезна антивірусна база сигнатур, яка виявляє як вже знайомі, так і ймовірно небезпечні програми і шкідливе ПЗ. Евристичний аналізатор, наявний в даній програмі, допоможе вам захиститися від невідомих макро вірусів.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1630 Коментарів: {0}
КатегорияЗахист Дата02.11.2010
Zemana AntiLogger - забезпечує дієву anti-malware захист, працюючи спільно з усіма основними продуктами безпеки. AntiLogger істотно покращує вашу безпеку, забезпечуючи захист проти самих останніх програм шпигунів, Rootkits, Trojans, Viruses, Bots, Adware та збирачі паролів - відомі як Malware. Встановлюється за секунди, швидко працює і не заважає вам надалі. Ви можете відвідувати будь-які сайти, знаючи що тепер ваш комп'ютер та інформація на ньому знаходяться під надійним захистом.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1175 Коментарів: {0}
КатегорияЗахист Дата10.10.2010
Norton 360 - це комплексна автоматичний захист від вірусів і програм-шпигунів яка включає в себе: антивірус, антишпигун, фаєрвол, резервне копіювання даних та налаштування системи. Norton 360 захищає комп'ютер, файли та ідентифікаційні дані, будучи самим швидким, повним і не вимогливим до ресурсів продуктом для забезпечення безпеки.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1249 Коментарів: {1}
КатегорияЗахист Дата30.09.2010
Avira Antivir Virus Definition File 30.09.2010 - Файл оновлення вірусної бази антивірусної програми Avira AntiVir Personal Edition і Avira Premium Security Suite
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1528 Коментарів: {0}
КатегорияЗахист Дата28.09.2010
Фірма «Доктoр Веб» - вище-разрабoтчік додатків з метою інфoрмаціонной захисту - опублікував свіжу версію безкоштовної утиліти Dr.Web CureIt!. Це загальновизнане програмне порука дозволяє перевірити ОС в віруси починаючи з підтримкою актуальної версії сканера Dr.Web одно Оновлення вірусних баз. Збірка працює позбавлений чого необхoдімості установки.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1493 Коментарів: {0}
1 2 »

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!