Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Обробка аудіо та відео
КатегорияОбробка аудіо та відео Дата30.09.2010
Audio Editor Gold є передовою, потужний, повнофункціональний цифровий аудіо-редактор. Ви можете використовувати Audio Editor Gold для запису власної музики, для запису музики з радіо, голосу або іншого аудіо, редагувати його, змішувати з іншими аудіо або музичними доповненнями, додавати ефекти. Потім ви можітіте записати свій шедевр на компакт-диск, зберегти на комп'ютері або розмістити його на World Wide Web.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 5936 Коментарів: {9}
SuperEasy Video Converter - граббер відео DVD, закачування відео з інтернет, конвертер відео в FLASH формати. Перенести в портативний пристрій фільм для подальшого перегляду або запис концерту буває нелегко, а нове ПЗ SuperEasy Video Converter допоможе зробити це швидко і без участі драйверів, кодеків або фірмового ПЗ. Цей універсальний інструмент не тільки дозволяє перетворювати ролики з одного формату в іншій для відтворення на різних мультимедійних пристроях, а й уміє завантажувати файли з онлайнових ресурсів, наприклад з Youtube, Google Video, MySpace і багатьох інших (зробити це стандартними засобами операційної системи часто дуже складно ).
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3624 Коментарів: {2}
KMPlayer - це універсальний програвач, який здатний програвати практично будь-які формати медіафайлів, наприклад: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime та інші. Також програма розуміє субтитри на DVD дисках та здатна записувати звук, відео або картинки з будь-якої частини програється фрагмента.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2453 Коментарів: {2}
Найзручніший спосіб викачувати ON-LINE відео або аудіо!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3653 Коментарів: {1}
Camtasia Studio - потужна утиліта для запису зображення з екрану в відеофайли різних форматів, є можливість редагування відео, є вбудовані Macromedia Flash (SWF) і відео програвачі. Camtasia захоплює дії і звуки в будь-якій частині Windows-систем і зберігає у файл стандарту AVI.
Зроблене за допомогою програми відео можна експортувати в один з підтримуваних програмою форматів - AVI, SWF, FLV, MOV, WMV, RM, GIF, CAMV. Крім того, на основі будь-якого відео може бути скомпільований виконавчий exe-файл, який буде містити вбудований програвач. Camtasia Studio дозволяє накладати ряд ефектів, вміє працювати з окремими кадрами, полегшує запис, редагування та публікування високоточної, стиснутого відео для тренування, освіти, дистанційного навчання, рішень технічної підтримки, демонстрацій продукту, торгових презентацій і т.д.
До архіву з програмою додано п'ять відеоуроків.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3247 Коментарів: {4}
PCHand Media Converter Pro - програма, яка включає в себе кілька інструментів: інструмент для копіювання DVD, відео конвертер і HD відео конвертер. За допомогою Media Converter Pro ви зможете переписувати DVD, включаючи навіть найбільш останні захищені DVD диски, конвертувати SD / HD відео в різні формати, такі як avi, mp4, flv, 3gp, etc. Крім того, ви зможете переписувати відео на iPod, iPhone, iPad, Android, BlackBerry і інші портативні пристрої.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2282 Коментарів: {0}
Super MP3 Download - програма яка забезпечить Вам прямий доступ до безкоштовної музики. Цей mp3 завантажувач надовго забезпечить Вас музичними композиціями. У світі існують тисячі груп та виконавців, які пропонують свою творчість безкоштовно. Шанс знайти серед них що-небудь до душі дуже великий. Щоб полегшити Ваш пошук, програма запропонує топ сто тижня і краще у чотирнадцяти жанрах. Ви зможете спочатку прослухати мелодію і лише потім зберегти її на жорсткий диск.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1922 Коментарів: {0}

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!