Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Навчання та курси
КатегорияНавчання та курси Дата04.07.2011
Перед Вами відмінний посібник про стосунки між чоловіком і жінкою. Тут Ви дізнаєтеся чому одні чоловіки мають успіх у протилежної статі, а інші ні. Також після прочитання книги Ви навчитеся справляти враження на девушкек.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2677 Коментарів: {4}
Дана серія відеокурсу англійської мови видається в Росії вперше! Серія включає в себе 5 продуктів і допоможе у вивченні англійської мови не тільки початківцям, але і вже говорить по-англійськи. English: Легко почати, - це захоплюючий відеокурс, який допоможе починають вивчати англійську мову в легкій і зручній формі, поповнити свій словниковий запас, засвоїти правильну вимову слів і виразів. Відеокурс спеціально розроблений з урахуванням зручності для користувача - з ним можна займатися стільки часу, скільки ви зможете виділити для занять.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 6217 Коментарів: {2}
Цей навчальний DVD крок за кроком покаже вам, як протистояти найбільш поширеним больовим прийомам, захопленням і удушення які зустрічаються у вуличній бійці. Семмі Франка пропонує вам прості і дуже ефективні техніки. Протягом години ви: побачите унікальну систему Франка MAP, якої він навчив тисячі офіцерів правоохоронних структур, дізнаєтеся чому "якореніє" важливо для больового на суглоб, познайомитеся з найпоширенішими помилками, які зустрічаються при задушення і захопленнях на вулиці і багато іншого. У повноконтактних спарингах ви зможете побачити реалістичне застосування технік у вуличній бійці.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1436 Коментарів: {0}
Методика розвитку технічних навичок юних футболістов.Одін з перших навчальних фільмів великого голландського тренера, Віля Корвер, який створив свій метод тренування, заснований на індивідуальне майстерність і максимальної технічної оснащеності гравця. Відео, для зручності, розбито на уроки. Принцип: від простого-до складного. Кількість вправ набагато більше, ніж у Coerver Coaching - Make your move. Метод Корвер зарекомендував себе як найкраща програма з удосконалення технічної майстерності футболістів у світі.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1648 Коментарів: {0}
Навряд чи кожен раз перед тим, як скористатися стільниковим телефоном, ви миєте руки. Тому цілком природно, що клавіатура, корпус і дисплей будь трубки з часом брудняться (а екран може бути ще і подряпаний). Що ж робити, якщо мобільник втратив свій первозданний вигляд? Настільки невинне запитання застав працівників сервісних центрів зненацька. Багато зізналися, що до цих пір якось не замислювалися над цією проблемою. І все ж, розміркувавши, змогли дати декілька корисних рекомендацій.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1372 Коментарів: {0}
Ця книга розповість Вам про те, як краще зрозуміти своє власне тіло і дізнатися що йому необхідно, отримувати найкраще насолоду і доставляти його партнерові, дуже добре поліпшити своє статеве життя. Книга допоможе Вам позбутися від власних страхів та комплексів. Також у книзі описано 69 еротичних рад та 69 сексуальних ігор.

Назва: Книга оргазму
Автор: К. Януш
Рік: 2010
Видавництво: Ексмо
Кількість сторінок: 187
Формат книги: PDF
Розмір файлу: 9.96 MB
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1948 Коментарів: {0}
Секс - невід'ємна складова частина культури, яка, з одного боку, виражає, узагальнює і символізує, а з іншого - спрямовує і координує різноманітні фактичні прояви сексуальності. Більшість молодих подружніх пар думає, що вони знають все, що необхідно знати в області сексу. Але сексопатологи переконують їх у хибності такого погляду, а деякі йдуть навіть далі, коли вони говорять, що секс є основою шлюбу ...
Дана відеопрограма є фрагментом широко відомого на Заході навчального серіалу-посібника «Нескінченна радість сексу».
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1967 Коментарів: {0}
У даному архіві Вам представлено два невеликих навчальних відео, які детально опишуть систему відкривання навісного і дверного замка за допомогою отмичкек.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 4638 Коментарів: {0}
Навчальне відео для тих, хто хоче доставити один одному ще більше задоволення. Для більшості людей в усьому світі масаж - це засіб зробити приємність, розслабитися і отримати нові незвичайні відчуття. Заснований на природному бажанні людини пестити тіло коханого і приносити їй задоволення, еротичний масаж являє собою дорогу, що веде в новий світ невідомих раніше еротичних насолод. Масаж служить сполучною ланкою між сексом і справжньої близькістю.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 7242 Коментарів: {0}
Як хочеться іноді відпочити від суєти і шуму міського життя, розім'яти м'язи здерев'янілі, пройти мальовничими стежками, заспівати давно забуті пісні біля багаття, насолодитися свободою, а можливо, перевірити свої сили і витримку ... Та й взагалі, що може бути романтичніше туристичного походу?

Але досвідчені туристи знають - похід може перетворитися на тортури, якщо не підготуватися до нього з усією серйозністю! У цій електронній книзі знайдеться все, що потрібно для грамотної організації і проведення походу: як правильно вибрати маршрут, що взяти з собою, як одягтися, як не згодувати себе комарам і багато іншого. Збори, спорядження, ремнабор, аптечки, надання першої допомоги, розведення вогню, добування їжі і води, орієнтування, передбачення погоди, привали й ночівлями, раціональне харчування, поводження в екстремальних ситуаціях - ніщо не залишилося без уваги. Представлені матеріали дозволяють детально спланувати як простий пікнік у лісі, на який можна взяти навіть діточок, так і серйозний гірський маршрут. Пішохідні та лижні походи, велопрогулянки і навіть подорожі автостопом - ви будете теоретично підковані і готові до всього!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1247 Коментарів: {0}
1 2 3 »

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!