Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Програми / Софт
КатегорияПрограми / Софт Дата07.01.2011
Skype v.5.1.0 - это новая русская версия простой бесплатной программы, которая служит для бесплатных звонков по всему миру. Сеть Skype основывается на прогрессивной P2P (Peer-To-Peer) технологии. Программа имеет отличное качество передачи голоса. Skype предоставляет максимальную конфиденциальность - все общение между клиентами зашифровано и не может быть перехвачено. Программа не требует перенастройки Вашего брандмауэра или маршрутизатора - он работает просто. Также Skype позволяет общаться с помощью коротких текстовых сообщений.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2378 Коментарів: {2}
Вашій увазі представлена чудова добірка практичних утиліт для Wi-Fi. Тепер Вам не потрібно витрачати час у пошуках тієї чи іншої програми. Тут Ви знайдете саме необхідне для підтримки Wi-Fi.

Рік: 2010
ОС: Windows 2000, XP, Vista, 7
Інтерфейс: Російська, English
Статус: FreeWare
Розмір файлу: 31.95 Mb
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3704 Коментарів: {1}
QIP - це клієнт, який має закритий вихідний код і служить для передачі миттєвих повідомлень через загальнодоступні сервери під операційною системою сімейства Windows. Програма знаходиться в стадії розробки. Сьогодні QIP Infium підтримує OSCAR, XMPP (Jabber), Gtalk (Jabber), LiveJournal (Jabber), Mail.Ru Agent, IRC і XIMSS (SIP), Twitter, Facebook.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1284 Коментарів: {0}
Комплект необхідного софту - тільки потребується для роботи на ПК. Упаковані софтина для "шарінга по інету", спілкування, роботи з дисками, зображеннями, документами всіх видів, інсталяційних наборами, програми для моніторингу системи, перегляд і редагування аудіо відео файлів і багато чого іншого.
При запуску з диска або віртуального приводу конфігурація самого WPI прихована, якщо Вам для чогось потрібна буде відкрита конфігурація як на скрині розпакуйте образ у яку-небудь папку.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1447 Коментарів: {0}
ABBYY FineReader - інтелектуальна система розпізнавання документів, яка допоможе за лічені хвилини перетворити паперові документи, а також будь-які типи PDF-файлів в редаговані формати. Нова версія відмінно розпізнає зображення низької якості: факси, знімки, зроблені за допомогою фотокамери мобільного телефону. У програмі поліпшені механізми визначення структури документа, в тому числі: знаходження таблиць, малюнків, графіків.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2478 Коментарів: {0}
Розмір - 932.88 KБ (955272 байт)
Ліцензія - Freeware
Російська мова - вбудований

Програма IP-телефонії - дозволяє спілкуватися голосом через Інтернет (комп'ютер-комп'ютер), причому для якісного зв'язку цілком достатньо навіть невисокій швидкості dial-up з'єднання; підтримується робота через фаєрволи NAT. Для більшої приватності зв'язок шифрується. Окрім голосового зв'язку, Skype дозволяє обмінюватися короткими текстовими повідомленнями, відправляти SMS, а також підтримує проведення відеодзвінків, у тому числі і в режимі відеоконференції. Ще одна з головних функція - забезпечення дзвінків на будь-який телефон по всьому світу, але ця опція є платною (але дешевою).
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 4395 Коментарів: {1}
Total Commander - це нова версія популярного файлового менеджера, який має покращених плагіни та відібраними портативними (portable) програмами. Програма має всі необхідні функції. В Total Commander також вбудовані переглядачі для мультимедіа і графічних файли, пакувальники ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE і додаткові dll для інших архівних файлів; вбудований ftp-клієнт - просто краса: можна скачувати / закачувати файли в декілька потоків, є докачка, підтримка www-проксі при роботі з ftp. Не будуть зайвими і такі функції, як UUE / MIME / XXE кодування / декодування і розрізання / склеювання довгих файлів, а також безліч інших функцій, вкрай необхідних для роботи з файлами.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2114 Коментарів: {0}
WinZip - це нова версія популярного архіватора, який досить простий у використанні і має всі необхідні функції для повноцінної роботи з архівами. Професійний архіватор підтримує всі сучасні формати і стандарти.

Крім основних форматів RAR і ZIP підтримується ряд інших, починаючи поширеними CAB, TAR, gzip, і закінчуючи екзотичними UUencode, XXencode, BinHex, MIME. Є можливість покрокової роботи з архівами, використовуючи спеціальні майстри WinZip (створення архівів, розпакування, і т. д.). Таким чином, ви можете WinZip завантажити безкоштовно, і працювати з архівами гранично швидко і комфортно. До архіву включена російська версія WinZip 14 Rus Pro, і робочий serial до неї. Serial ставиться автоматично при установці WinZip!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2239 Коментарів: {0}
Game Booster 1.6 Multilingual Portable - Утиліта призначена для настройки комп'ютера на максимальну швидкодію в іграх, шляхом оптимізації багатьох параметрів операційних систем Windows. Поєднання декількох варіантів оптимізації (дефрагментація оперативної пам'яті і жорсткого диска, діагностика конфігурації DirectX і ін) допомагає повністю розкрити потенціал вашого комп'ютера.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1210 Коментарів: {0}
Microsoft Office пропонує прості й зручні засоби для збільшення продуктивності роботи окремо взятої персони, а також спрощення командної роботи, оптимізації бізнес-процесів і документообігу, а також проведення бізнес-аналізу.

Повністю переглянуті існуючі принципи організації призначеного для користувача інтерфейсу для того, для того, що б полегшити кінцевим користувачам роботу, допомогти їм швидше досягати вражаючих результатів. За допомогою нового інтерфейсу, модифікованого механізму роботи з графіків поліпшених функцій візуалізації інформації та оновлених інструментів управління завданнями користувачі зможуть робити технічно виглядають документи, швидше знаходити й аналізувати інформацію потрібну і ефективніше проводити планування часу та розстановку пріоритетів. Система Microsoft Office 2010 є повним комплектом настільного та серверного програмного забезпечення, яке може допомогти впорядкувати ведення справ співробітниками підприємства. Останній випуск даного пакету програм надає нові можливості, що допомагають істотно підвищити індивідуальну продуктивність праці, спростити порядок спільної роботи, впорядкувати процеси і керування корпоративним вмістом, а також поліпшити якість аналізу справ в організації.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2667 Коментарів: {1}
1 2 3 »

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!