Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Навчання та курси
КатегорияНавчання та курси Дата03.11.2010
У цьому відео курсі розглянуті найпоширеніші поломки комп'ютера. У відео eроках розглядаються різного роду поломки комп'ютера, як їх побачити, визначити, як веде себе комп'ютер при тих чи інших поломки. Відео курс складається з 14 уроків загальною тривалістю 1 година 41 хвилина. З допомогою цього видио курсу Ви легко навчитеся самостійно ремонтувати вашого залізного помічника.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1975 Коментарів: {0}
Цей відеокурс "Вчимося працювати з торентами" випущений і призначений не тільки для пользоватей, яким просто необхідно знати і вміти роздавати і викачувати файли по протоколу Bittorrent, але і для тих хто бажає підвищити свої знання у скачуванні файлів з торрент трекерів. До збірки відео навчання увійшли 50 відео уроків, з ілюстраціями, що пояснюють принцип роботи ...
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 4271 Коментарів: {0}
Як навчитися відчувати габарити автомобіля? Як акуратно проходити повороти? Як навчитися паркуватися? На ці та інші питання хвилюють новачка водія можна знайти в цій книзі. «Будь-яке пересування в просторі, будь то біг, їзда на коні, на лижах, на велосипеді, пов'язане з ризиком», - вважає німецький автогонщик і архітектор трас «Формули-1» Герман Тільке. Будьте обережні і уважні в будь-яких ситуаціях, не порушуйте правил дорожнього руху!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1632 Коментарів: {1}
Kamasutra. Perfume Garden - це кращий освітній продукт для сімейних пар. Всі прийоми чуттєвого мистецтва любові пояснюється крок за кроком. Позиції "запашним саду" включають в себе самі неймовірні й дуже збудливі позиції. Ви навчитеся без особливих зусиль і не витрачаючи час даремно міняти пози одну на іншу, при цьому збуджуючись ще більше. Також даються рекомендації досвідчених сексологів для обох партнерів. Програма має якісні відео ролики з докладними інструкціями.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1895 Коментарів: {0}
Перед Вами курс, який призначений для тренування вимови при вивченні англійської мови. Даний курс буде корисний як починаючим, так і продовжують вивчати мову, у тому числі й дітям. Курс має два розділи - теоретичний (опис звуку, його артикуляція, правила читання) і практіческійо (фонетичні вправи). Для відпрацювання інтонації, засвоєння ритму англійської мови пропонуються скоромовки, які можна прослухати в Трьохшвидкісний режим звучання. Вимова легко перевірити не тільки на слух, а й візуально - за допомогою графіка. Тепер у Вас є можливість самостійно працювати над своєю промовою і при цьому уникати типові помилки.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1305 Коментарів: {0}
Перед Вами новий безкоштовний клавіатурний тренажер, який створює комфортну атмосферу для навчання сліпому десятипальцевому методом друку. Навчання починається відразу з усіх клавіш. Режим «Генерація» дозволяє не тільки дуже швидко навчитися друкувати десятьма пальцями наосліп, але і також швидко розвивати ці навички.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 8554 Коментарів: {4}
`З коханими не розлучайтеся, всім тілом проростаючи в них`, - сказав сучасний поет. Про це ж - класичний, вічний трактат `Камасутра`, написаний давньоіндійським мудрецем - йогою Ватсьяяне. Пройдуть століття, перевернеться світ, зміняться уряду, зміняться уявлення про красу, але людям будуть як і раніше потрібні тепло, близькість коханої людини, дотик ніжних рук, пристрасть і насолоду.
Пориньте у світ чуттєвості, відчуєте себе улюбленим і люблячим, досягнете нових вершин пристрасті, випробуйте незвичайні відчуття! Це видання допоможе вам зробити своє сексуальне життя більш різноманітною. Книга називається `Камасутра в фотографіях`, але в ній, крім чудово виконаних знімків еротичних позицій, опубліковано рідкісне зібрання давньоіндійських мініатюр на ту ж тему.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 9641 Коментарів: {1}
Фен-шуй, як самостійна наука, виник у Стародавньому Китаї близько двох тисяч років тому. Тим не менше, і в даний час він однаково популярний у всьому світі. Раніше без узгодження з фен-шуй не починався жоден важливу справу: будівництво будинку, призначення дати для весілля - нічого не робилося без поради досвідченого майстра.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1208 Коментарів: {0}
Відеокурс. Ці уроки будуть корисні всім. І тим, хто за кермом не одне десятиліття, і тим, чий водійський стаж поки обчислюється кількома роками або місяцями. Тому що кожен обов'язково знайде тут щось нове і корисне.
Уроки допоможуть вам скорегувати свою водійську посадку, навчать правильній техніці рулювання, проходження поворотів, подолання перешкод, секретам швидкого старту й безпечного гальмування в самих різних умовах. Ви дізнаєтеся, що смертельно небезпечний занесення зможе бути не тільки керованим, а й корисним, чим відрізняються прийоми управління передньо-і задньопривідним автомобілем. І ще - як виконувати деякі трюки, які ми часто бачимо в кіно.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1673 Коментарів: {0}
Назва: Як написати бізнес-план з нуля
Рік виходу: 2010
Видавництво: Siberian Business School
Автор: Альберт Волоської
Тривалість: ~ 3 години
Мова: Російська
Відео: MPEG4 Video (H264) 640x480
Звук: AAC 44100Hz stereo 124Kbps
Розмір файлу: 238.98 MB
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2817 Коментарів: {0}
« 1 2 3 »

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!