Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Програми / Софт
КатегорияПрограми / Софт Дата03.10.2010
WordPerfect Office - пакет офісних інструментів для дому та офісу, який зможе стати заміною Microsoft Office.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1399 Коментарів: {0}
UMS v 5.0.13 - генерує рішення вводиться Вами прикладу. Це може зайняти від кількох секунд до хвилини, в залежності від складності прикладу і можливостей Вашого комп'ютера.
Користуватися програмою дуже легко. Приклади вводяться так, як вони записані в підручнику.
Пояснення рішення прикладу виводиться на екран з текстовими та голосовими коментарями (і ті й інші, за Вашим бажанням, можна відключити). Якщо висновок пояснення рішення занадто швидкий для Вас, можна переключитися на режим "рішення по кроках" або вивести повне рішення на друк. Якщо темп пояснення, навпаки, не влаштовує Вас як дуже повільний, можна вивести весь хід рішення відразу, вибравши опцію "вивести всі".
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1733 Коментарів: {0}
У нову збірку Reanimator увійде абсолютно перероблений Live CD. Ось перша його полупублічная версія.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1906 Коментарів: {0}

PROMT 4U версія 9.0 VER-Dict це комплект програм, що включає в себе перекладач текстів і електронний словник для швидкого перекладу слів по 80 тематиками для англо-російсько-англійського напрямку і 110 тематиками для 6 європейських мов. Працювати з ним зручно і просто! З цим продуктом ви завжди зможете впоратися з будь-яким завданням: знайти переклад слова або швидко перевести цілий текст.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1303 Коментарів: {0}
AceMoney допомагає просто й ефективно управляти витратою особистих грошових коштів. Ми розробляли AceMoney для тих, хто не має ні найменшого поняття про бухгалтерію. Незважаючи на свою простоту, програма має всі якості великих фінансових пакетів. Ваші витрати і доходи враховуються в декількох валютах. Програма підтримує більше 150 валют і автоматично завантажує їх курси обміну з інтернету. AceMoney дозволяє з легкістю стежити за поточним станом ваших акцій і фондів. До того ж, програма дозволяє викачувати поточну вартість акцій з російських і міжнародних бірж.
Програма генерує будь-які звіти по кореспондентам і категоріями і легко відповідає на питання типу "скільки грошей пішло на їжу в минулому місяці". Для застосування програми в малому бізнесі, ви зможете оцінити функцію експорту звітів в HTML для пересилання вашим партнерам або в Excel для подальшого аналізу. Інтерфейс програми переведений на безліч мов, включаючи російську мову.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1566 Коментарів: {0}
Збірка виконана на основі Microsoft Office 2010 Professional Plus VL x86. Були інтегровані всі офіційно доступні оновлення, крім оновлення для Outlook Social Connector, тому що він розповсюджується як окремий компонент (поза основного пакету). У дистрибутив вбудований механізм автоматичної активації для Volume-редакцій Office версії 1.13. В іншому ж збірка максимально наближена до оригіналу.

Microsoft Office 2010 - один з кращих наборів офісних додатків для комп'ютерів, телефонів та браузерів, що включає функції, на які можна покластися вже сьогодні, і можливості, які можуть знадобитися в майбутньому. Даний набір додатків дозволяє впевнено прийняти виклик сьогоднішній економічній ситуації, не випускаючи з уваги чинники, необхідні для досягнення успіху в сфері інформаційних технологій.
Для звичайних співробітників це можливість виконувати щоденну роботу швидше, простіше й ефективніше незалежно від того, чи знаходяться вони в дорозі або в офісі, працюють поодинці або в групі. Для ІТ-фахівців це доступ до набору інтелектуальних засобів, які без особливих складнощів інтегруються в середу з підвищеною безпекою і працюють на наявному обладнанні, забезпечуючи зростання бізнесу, а не бюджету.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1786 Коментарів: {0}
priPrinter - чудовий віртуальний перед-принтер, який перетворює висновок на реальну друк на справжню творчість, де користувачі можуть проводити додрукарську перевірку та внесення змін у свої макети, без складних і дорогих продуктів промислового рівня .. Вбудовується на шляху проходження файлу перед реальним принтером і автоматично запускає вікно редагування, відчутної правки і доповнення документа різними елементами. Це і налаштування вигляду сторінки, додавання ефектів документу, точна обрізка документа, вставка нових графічних елементів, кількість сторінок на одному аркуші, двосторонній друк, компонування брошур і постерів, масштабування, ефект \ "лупа \" і багато чого іншого. Що безмірно радує, це те, що виконаний інтерфейс програми в сучасному стилі Office 2007 представлена на декількох мовах, включаючи російську.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1417 Коментарів: {0}
HyperSnap - один із кращих інструментів для захоплення зображення, що дозволяє скопіювати не тільки вікна стандартних програм, але і ігри, скрінсейвери і відеофільми. За допомогою даної програми ви зможете зробити скріншот всього екрану монітора, його частини, вікна певної програми (разом з курсором або без), ігор і скрінсейвер (які працюють в режимах DirectX і 3Dfx Glide), відео-і DVD-фільмів, і зберегти його в одному з більш, ніж 20-і форматів, включаючи BMP, GIF і JPEG. Серед інших можливостей програми - редагування GIF-і JPEG-файлів, створення скріншотів в автоматичному режимі через задані проміжки часу, попередній перегляд, роздруківка зображень та інше. Програма легко конфігурується і має зручний інтерфейс русифікатор дозволить вам повністю насолодиться програмою і оцінити її можливості.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1371 Коментарів: {0}
Acronis Drive Monitor-це програма, яка, використовуючи дані SMART, проводить контроль за станом жорстких дисків, і в разі зміни їх параметрів видає предупрежденіе.Прі наявність на ПК таких продуктів резервного копіювання компанії Acronis, як Acronis True Image Home 2010, Acronis Backup and Security 2010 і Acronis Backup & Recovery 10, дозволяє в критичних випадках, тобто тоді, коли аналізовані параметери фізичного жорсткого диска вказують на його близьку кончину, виконати автоматичне резервне копіювання даних.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1606 Коментарів: {0}
« 1 2 3

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!