Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » 2010 » Жовтень » 03
КатегорияІнтернет і Мережа Дата03.10.2010
40 Sex-TV - це довгоочікувана нова портативна версія програми для любителів жорсткого еротичного ТБ для дорослих. За допомогою цієї програми Вам не прейдется платити гроші. Дана програма надає Вам цілодобовий і абсолютно безкоштовний доступ до 40 каналів ТБ для повнолітніх. Ви назавжди забудемо про всякі платні СМС з кодами доступу до веб-ресурсів з еротичним змістом.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3028 Коментарів: {0}
КатегорияWindows Дата03.10.2010
Windows 7 Ultimate - це нова збірка, в яку були інтегровані всі оновлення по вересень 2010 року включаючи DirectX, Silverlight, Adobe Flash Player Plugin & ActiveX. Також були виправлені більше 13 помилок локалізації, включаючи меню Пуск. Був пропатчен uxtheme для застосування сторонніх тем.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1917 Коментарів: {3}
КатегорияСроби сам Дата03.10.2010
Перед Вами захоплююче відео, яке розповідає про те, як отримати електроенергію нестандартним шляхом. Для цього Вам потрібно дві свічки, два цвяхи і магніт, в результаті отримуємо 3 вольта.

Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2152 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата03.10.2010
За майже двадцятирічну історію серії Civilization по всьому світу було продано понад дев'ять мільйонів копій гри, що робить її найбільшою глобальною стратегією сучасності. П'яте втілення легендарної «Цивілізації» бере нову планку якості: можливостей і варіантів розвитку істотно додалося, супротивники стали розумнішими, мережева гра - цікавіше і різноманітніше, а графіка - гарніше. Провести свою націю через століття - від первісного суспільства до високотехнологічної цивілізації, пережити золотий вік і стояти біля витоків світових релігій, винайти колесо і атомний реактор, побудувати Піраміди і Статую Свободи, зустрітися із найбільшими політичними лідерами, проявити себе в ролі дипломата або стратега - Sid Meier's Civilization V дозволить втілити в життя ваші мрії!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2372 Коментарів: {0}
Як відомо Стандартне меню "Пуск" ОС Windows далеко не ідеально. При роботі з ним часто буває, що цікавить програму складно там знайти. Причина цього криється в тому, що список програм, представлених в меню "Пуск", нерідко дуже довгий, адже на комп'ютері встановлено безліч різних програм. Доводиться витрачати значний час на пошук програми, яку Ви бажаєте запустити. Дана програма дозволяє вирішити цю проблему, розділивши програми, представлені в меню "Пуск", на категорії відповідно до призначення програм. Сортування програм відбувається автоматично, в більшості випадків від Вас не потрібно ніяких дій.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2045 Коментарів: {0}
Вам представлені книги з серії "Російська фантастика". Дана серія книжок стала помітною подією у фантастичній літературного життя Росії. Тут представлені кращі зразки вітчизняної фантастики. За деякі книги, опубліковані у "Руській фантастиці", їх автори відразу ж були удостоєні престижних літературних премій.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2651 Коментарів: {1}
`З коханими не розлучайтеся, всім тілом проростаючи в них`, - сказав сучасний поет. Про це ж - класичний, вічний трактат `Камасутра`, написаний давньоіндійським мудрецем - йогою Ватсьяяне. Пройдуть століття, перевернеться світ, зміняться уряду, зміняться уявлення про красу, але людям будуть як і раніше потрібні тепло, близькість коханої людини, дотик ніжних рук, пристрасть і насолоду.
Пориньте у світ чуттєвості, відчуєте себе улюбленим і люблячим, досягнете нових вершин пристрасті, випробуйте незвичайні відчуття! Це видання допоможе вам зробити своє сексуальне життя більш різноманітною. Книга називається `Камасутра в фотографіях`, але в ній, крім чудово виконаних знімків еротичних позицій, опубліковано рідкісне зібрання давньоіндійських мініатюр на ту ж тему.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 9646 Коментарів: {1}
Перед Вами невелика утиліта, яка дозволяє автоматично змінювати фонові малюнки на робочому столі Windows через вибраний інтервал часу. Програма має зручний інтерфейс, підтримка двох форматів файлів: BMP, JPG. Формат JPEG автоматично перетворює в BMP, що значно економить ресурси комп'ютера на базі операційних систем Windows, так як не потрібно перемикати режим робочого столу Windows на Active.


Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1826 Коментарів: {0}
Певні звички називаються шкідливими саме тому, що заподіюють шкоду. Людина, яка страждає патологічною залежністю, чи це пристрасть до тютюну, алкоголю або азартних ігор, завдає шкоди насамперед самому собі, а нерідко і оточуючим. Розлучитися з шкідливою звичкою непросто, але це можливо, і наша книга є тому підтвердженням.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2513 Коментарів: {0}
WordPerfect Office - пакет офісних інструментів для дому та офісу, який зможе стати заміною Microsoft Office.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1400 Коментарів: {0}
OnlineTV це світ телевізійних розваг на вашому комп'ютері. Тепер у вас є вільний доступ до більш ніж 5200 онлайн тв і радіо станцій, через потокове інтернет мовлення. Спортивні трансляції, Online TV шоу, нові фільми, канали для дорослих, музичні канали, канали новин, документальні канали і багато іншого. Для того для того, що б дивитися інтернет телебачення вам не потрібні ТБ тюнер, антени, супутникове або кабельне обладнання. OnlineTV перетворить ваш комп'ютер в телевізійну станцію.Основние особливості:
- Більше 1000 інтернет-радіостанцій (з безкоштовним оновленням online)
- Приймає автоматично до 20 паралельних записів одночасно
- Більше 5200 онлайн відео каналів
- Зручний і приємний інтерфейс
- Можливість перетворити свій комп'ютер у в телевізійну станцію!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1226 Коментарів: {0}
UMS v 5.0.13 - генерує рішення вводиться Вами прикладу. Це може зайняти від кількох секунд до хвилини, в залежності від складності прикладу і можливостей Вашого комп'ютера.
Користуватися програмою дуже легко. Приклади вводяться так, як вони записані в підручнику.
Пояснення рішення прикладу виводиться на екран з текстовими та голосовими коментарями (і ті й інші, за Вашим бажанням, можна відключити). Якщо висновок пояснення рішення занадто швидкий для Вас, можна переключитися на режим "рішення по кроках" або вивести повне рішення на друк. Якщо темп пояснення, навпаки, не влаштовує Вас як дуже повільний, можна вивести весь хід рішення відразу, вибравши опцію "вивести всі".
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1733 Коментарів: {0}
КатегорияВебмайстру Дата03.10.2010
У цьому відеокурсу можна знайти такі статті як: Підготовка, Створення сайту, Просування сайту,
Заробіток на сайті, Технічні поради, Бонуси.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1312 Коментарів: {0}

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!