Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Фільми та відео
КатегорияФільми та відео Дата08.12.2010
Чарівний розбійник Флінн подорожує по життю з легкістю, лише тому, що він гарний, балакучий і фартовим. І здавалося, фортуна завжди на його боці, поки одного разу він не вибирає високу вежу в густій хащі лісу в якості «спокійного» притулку. Флінн виявляється зв'язаним по руках і ногах юною красунею по імені Рапунцель. Якщо ви думаєте, що найцікавіше в ній - це 21 метр чарівних золотистих волосся, то ви помиляєтеся! Замкнута в башті і відчайдушно шукає пригод, Рапунцель вирішує використовувати Флінна в якості квитка у великий світ. Спочатку комічне викрадення, потім безневинний шантаж - і ось наші герої на волі. Разом з головними героями в авантюрне подорож вирушать бравий кінь-шукач Максимус, ручний хамелеон і зграя навіжених розбійників.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2959 Коментарів: {2}
Олексій Зайцев - професійний шоумен. Невгамовний агент і нескінченні заходи все далі і далі віддаляють Зайцева від коханої. Але найголовніша проблема, що він усе життя, з дитячого садка, всім навколо бреше. І одного разу шоумен вирішується на експеримент, після якого всім і вся він починає говорити правду ...
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1770 Коментарів: {0}
Омега - вовк, далекий від вищих кіл. Він мріє познайомитися з найпопулярнішою вовчицею в зграї - Альфою. І ось доля підкидає йому непоганий шанс - працівники заповідника відправляють їх в Айдахо. Вовку і вовчиці доведеться об'єднатися, для того, щоб повернутися на свою батьківщину.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2128 Коментарів: {0}
Молодий талановитий інженер успішної будівельної компанії Олексій Чернов вирішується на абсурдний вчинок: пограбування банку. Олексія заарештовують і саджають у в'язницю неподалік від Москви. У цій в'язниці міститься його рідний брат Кирило Панін, через якого Державна Дума РФ пішла на скасування мораторію на смертну кару: Кирило убив міністра фінансів. Олексій вірить в те, що Кирило не винний і що його підставили. Він зустрічається з братом у в'язниці і обіцяє влаштувати йому втечу ...
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3153 Коментарів: {2}
Манхеттен, наші дні. Майстер магії Бальтазар Блейк намагається захистити Нью-Йорк від свого старого ворога Максима Хорвата - злобного чаклуна з самими чорними планами. Однак, Бальтазар відчуває, що не впорається один і йому потрібен помічник. На цю роль він вибирає самого звичайного хлопця Дейва, який зовсім не хоче рятувати світ. Однак йому доведеться пройти прискорений курс магії і вступити в битву.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2056 Коментарів: {0}
Опис: У світі Наруто непомітно пролетіли два роки. Колишні новачки поповнили ряди досвідчених синобі в ранзі тюнін і дзенін. Головні герої не сиділи на місці - кожен став учнем одного з легендарних Саннін - трьох великих ніндзя Конохи. Хлопець у помаранчевому продовжив навчання у мудрого, але ексцентричного Дзірайі, поступово сходячи на новий щабель бойової майстерності. Сакура висунулася в помічниці та довірені особи цілительки Тсунаде - нового вождя Села Листя. Ну а Саске, чия гординя призвела до вигнання з Конохи, вступив у тимчасовий союз зі зловісним Орочімару, причому кожен вважає, що лише використовує іншого до пори до часу.

Коротка перепочинок закінчилася, і події в черговий раз понеслися з ураганної швидкістю. У Конох знову проростають насіння старих чвар, посіяні першими хокаге. Таємничий лідер Акацукі привів у дію план набуття світового панування. Неспокійно у Селі Піску і сусідніх країнах, скрізь спливають старі таємниці, і ясно, що колись доведеться платити за рахунками. Довгоочікуване продовження манги вдихнуло нове життя в серіал і нову надію в серця
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 5370 Коментарів: {3}
Для перемоги на щорічному Street Dance-чемпіонаті група молодих танцюристів починає репетирувати разом з танцюристами з Королівської Школи Балету. На стику рок-н-ролу, вуличних танців і класики народжується запаморочливий мікс танцювальних стилів, пристрастей та емоцій.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 4791 Коментарів: {1}
Головний герой фільму Будинок Кобб є найнебезпечнішим злодієм у всьому світі. Однак він відрізняється однією особливістю від інших злодіїв - спочатку він краде думки людини, а потім вже і його речі. Вторгається в мозок людини він уві сні, як раз коли людина розслаблена і беззахисний. Проте його талант не залишився непоміченим і дуже скоро його вміння знадобилися для більш знатні і солідні люди. Кобб почав розуміти що він робить зло і єдиний шанс спокутувати свої помилки - це зробити хороший вчинок. І йому перепадає цей шанс, коли йому дають просто божевільний замовлення, від якого він би не зміг відмовитися. Однак Кобб вирішує вперше у своєму житті зробити все навпаки і не просто не виконати замовлення, а просто злити жертві замовника. Проте він навіть і не замислювався що у нього є конкурент, який паралельно виконує подібне замовлення і з яким йому доведеться поборотися ....
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1412 Коментарів: {0}
Події у фільмі розгортаються в Центральній і Латинській Америці. Після того як на територію Центральної Америки падає супутник американської космічної компанії NASA починається час карантину для жителів Мексики, адже їх життю загрожує ... Головний герой фільму працює журналістом, проте за дуже кругленьку суму він погоджується стати гідом і провести дивного туриста із зараженої зони до безпечних кордонів США, не замислюючись до чого це все може призвести ...
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1664 Коментарів: {0}
Головний герой, молодий і наївний Вінс, випадково дізнається швидкий спосіб розбагатіти. Нікчемна справа - в точності виконати інструкції, які прийдуть поштою в смугастому конверті. Після того, як можливий одержувач листа вмирає від серцевого нападу, хлопець вирішується на авантюру. Він видає себе за покійного, не підозрюючи, що вплутується в смертельно небезпечну гру. У гонитві за легкими грошима герой потрапляє на підпільний тоталізатор з російської рулетки. Йому доведеться спустити курок - з 13 осіб виживуть троє.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1565 Коментарів: {2}
« 1 2 3 4 5 6 »

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!