Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Фільми та відео
КатегорияФільми та відео Дата13.10.2010
Історія придбає новий сюжетний поворот. У житті Марго з'явився новий чоловік. Він гарний. Талановитий. Він подобається її батькам. Проте з його появою в житті Марго все пішло шкереберть. Проблеми на роботі, в особистому житті, з колегами. І найжахливіше, що Марго нічого не може з цим вдіяти. Хто ж ця людина? І чому Марго так боїться його? Може, це Гоша? У нових серіях глядачів чекає багато несподіваного ...
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1626 Коментарів: {0}
Фільм розповість про багатих подружжя Дженні і Джоша, які хочуть продати будинок і заради цього відкривають, що називається, його двері, щоб потенційні покупці могли подивитися житло в будь-який час. Але одного разу подружжя виявляють, що один з покупців так і не вийшов з дому.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1253 Коментарів: {0}
Про фільм: Кінець XIX століття. Джона Хекс - мандрівник і найманий вбивця, останній, до кого звертаються, щоб зловити когось з людей або щось нелюдське ... Сторонячись людей, герой тим не менш, підтримує зв'язок з Лейлою, робітницею борделю. За завданням військових він повинен буде вистежити і зловити Квентіна Тернбалла, шамана вуду, який збирається очистити Південь конфедератів, зібравши армію з мерців.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1240 Коментарів: {0}
Окружний прокурор доручає детективу з Бостона відновити стару справу про вбивство, яке піддасть його життя серйозній небезпеці.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1191 Коментарів: {0}
Помічник шерифа Лу Форд - справжній техасець з маленького містечка. Неквапливий, доброзичливий і навіть чарівний, він приховує в собі зовсім іншу особу - невблаганного душогуба, який вбиває так само легко, як розкурює сигару. І всю свою історію він немов сам собі і розповідає, з цікавістю спостерігаючи, чи зуміють його колеги знайти справжнього злочинця. І чи буде, нарешті, зупинений Лу на дорозі Зла? Дорогу, яку він не обирав ...
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1462 Коментарів: {0}
Під час шторму команда бурової установки намагається врятуватися від страшного істоти, чиє спокій вони потривожили.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1388 Коментарів: {0}
Жахи нашої дійсності. Як роблять аборт - Штучний аборт, Медикаментозний аборт (від лат. Abortus) - штучне переривання вагітності, що проводиться для різних цілей і супроводжуване (або викликається) загибеллю плоду (зародку, ембріона).

Фільм являє собою запис аборту з коментарями Пекарєва ОА, - доктора медичних наук. Ну дуже раджу подивитися цей фільм, а переважно вітреним дамам і "хлопчикам-дзвіночків", що б треба думати, що аборт, це не звичайно лікарська процедура, а вбивство. Вбивство дитинку, відразу ж попереджу, кадри дуже важкі і малоприємні для розуміння, але я все-таки раджу їх "сприйняти"
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3652 Коментарів: {1}
Ми впевнені, що знаємо про горілку майже все. Але ось елементарне запитання: з чого її роблять? Віскі, шнапс, ракія, коньяк, бренді, граппа ... Майже всі міцні напої світу - дистиляти. І тільки горілку виробляють з ректифікованого спирту. Творці програми здали на аналіз декілька 100 пляшок горілки різних марок. У лабораторії не знайшли особливих відмінностей між горілкою за 25 і 1500 рублів і довели, що горілки з різними добавками (кедрові горіхи, мед, березові бруньки, і т.д.) - абсолютна фікція. У чому дійсно новизна цього дослідження, так це в тому, що будуть розкриті всі протоколи лабораторних досліджень. А це значить, що будуть названі і марки, і виробники.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1388 Коментарів: {0}
12-річний Артур врятований чарівним тролем, тому що знає таємницю перемоги над драконом. Любляча мама Артура не сприймає його фантазії серйозно до тих пір поки не розуміє реальну небезпеку. Разом вони сподіваються перемогти дракона.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1475 Коментарів: {0}
Про фільм: Еліс продовжує свій шлях у світі, ураженому вірусною інфекцією, що перетворює людей в голубити. Героїня шукає залишилися в живих, щоб вивести їх у безпечне місце. Її смертельна битва з корпорацією Амбрелла виходить на новий рівень, коли вона раптом отримує несподівану допомогу від старого друга. Він обіцяє привести Еліс в безпечну зону в Лос-Анджелесі, але як тільки вони потрапляють в місто, то бачать тисячі і тисячі заражених і опиняються в смертельній пастці
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2170 Коментарів: {0}
« 1 2 3 4 5 6 »

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!