Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Фільми та відео
КатегорияФільми та відео Дата30.10.2010
Психологічний трилер, дія якого розгортається навколо агента ФБР, допитують підозрюваних у тероризмі з метою отримати інформацію про місцезнаходження трьох одиниць ядерної зброї, які в будь-який момент можуть бути підірвані ...
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1308 Коментарів: {0}
Заміжня жінка Елізабет Гілберт в один прекрасний день розуміє, що живе зовсім не тим життям, яким хотіла. Після хворобливого розлучення вона відправляється в подорож по світу, яке допоможе їй відкрити нові горизонти і пізнати себе.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 5491 Коментарів: {0}
Про фільм: Деякі вчаться танцювати, інші народжені для цього. Люк шукає танцюристів для своєї команди «Пірати». Зрештою, йому зустрічаються Лось, що надійшов у Нью-Йоркський університет, і Наталі, загадкова танцівниця, яка ніколи не програє. Чи зможуть вони перевершити кращих світових танцюристів?
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2483 Коментарів: {0}
Про фільм: «Убивча швидкість» - це високооктанова, орієнтована на молодь, суміш з «TOP GUN» і «Форсажу» про двох друзів, керуючих високотехнологічними літаками власної збірки. Їх мета стати рок зірками і щоб назбирати таку купу грошей їм доводитися заробляти їх перекиданням наркотиків по всій території Каліфорнії.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2355 Коментарів: {2}
Про фільм: відмотавши термін колишній корпоративний рейдер Гордон Гекко виходить з в'язниці в абсолютно новий світ, що стоїть на порозі фінансової кризи. Він - динозавр, чиї методи давно застаріли, а репутація відіграє погану службу. Але саме його вибирає в партнери молодий трейдер Джейкоб Мур, що пропонує Гекко операцію: він налагоджує відносини старого з дочкою, не спілкувалася з ним одинадцять років і такий, що винить Гордона за самогубство брата, а той допомагає доглядає за дівчиною Джейкобу видертися на вершину фінансової сходів.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1652 Коментарів: {0}
Про Фільм: Після пережитих, як їм здавалося, серії «зломів» свого житла, подружжя вирішило встановити камери спостереження по всьому будинку. І тільки тепер вони розуміють, що події, які розгортаються перед ними, куди більш зловісні ...
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2051 Коментарів: {1}
В основі проекту - життя кримінальної Одеси з початку 20-го століття до 40-х років, великі злочини і злочинці злочинного світу легендарного міста. «Легенди бандитської Одеси» - це невідомі факти про злочинну діяльність банди Бім-Бом, людині який придумав ГУЛАГ і Одеських прототипах Джеймс Бонда і Остапа Бендера і про багатьох інших не менш відомих особистостей.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3007 Коментарів: {0}
У серпні 1945-го в далекий селище з назвою Край з війни повертається колишній танкіст Гнат, чия пристрасть - порохотяги. Він дізнається, що на відокремленому острові з довоєнних часів кинутий німецький паровоз, і приймається його відновлювати. Але, виявляється, у паровоза вже є ім'я - «Густав», і є господиня - Ельза, дочка німецького інженера, заарештованого на початку війни. Та й для селян одержимий мрією, вільний Гнат - чужинець. Пристрасті закипають шекспірівські, причому в них задіяні не тільки люди, а й кілька паровозів, майже живі істоти, у кожного своє ім'я ...
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1600 Коментарів: {0}
Бог остаточно зневірився в людство і послав ангелів смерті стерти своє творіння з лиця землі. На захист людей встав лише архангел Михайло, об'єднавши під своїм командуванням жменьку ізгоїв, які в закусочній посеред пустелі терпляче чекають народження Месії.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1462 Коментарів: {0}
Степан Круча, тепер вже підполковник, очолює кримінальний розшук Бітовского ОВС. Тут, у райському куточку для "грошових мішків" - московської околиці Бітов - Круча - цар і бог, він не потерпить свавілля по всій території. Він господар на своїй "землі". Бандити дали йому прізвисько - "Волчара" і важко сказати, чого в цьому більше - страху чи поваги. А хватка у нього мертва. У нього свої закони. Суд може виправдати, але підполковник Круча з-під землі дістане і покарає.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1415 Коментарів: {0}
« 1 2 3 4 5 6 »

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!