Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Ігри
КатегорияІгри Дата13.10.2012


Secret Files 3: The Archimedes Code – продолжение серии квестов Secret Files о приключениях Нины Каленковой. На этот раз девушке предстоит столкнуться с одним загадочным делом, полным тайн, и постараться предотвратить конец света.
Детальніше
Автор: john_foxs Переглядів: 1173 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата09.10.2012


В продолжении замечательной серии игр жанра "я ищу" Dark Parables от Blue Tea Games вам предстоит в роли детектива выступить против жестокой Волчьей королевы.
Детальніше
Автор: john_foxs Переглядів: 1338 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата01.10.2012


Знаменитая ролевая игра возвращается! В Torchlight II вы вновь окунетесь в волшебный причудливый мир, окутанный зловещими тайнами, где за каждым углом поджидают кровожадные монстры, а сундуки трещат по швам от переполняющих их сокровищ. И судьба этого мира снова в ваших руках!
Детальніше
Автор: john_foxs Переглядів: 1267 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата04.07.2011
Світ потрясла серія екологічних катастроф, і людство перебуває на межі вимирання. Інопланетяни повернулися з твердим наміром стерти людину з поверхні землі і почали при цьому з одного з найбільш культових земних міст. Вулиці Нью-Йорка наповнили інопланетні загарбники, і хвиля ожилих кошмарів поступово захльостує місто і його жителів. Міські комунікаційні системи зруйновані, будівлі лежать в руїнах. Такого Нью-Йорка ви ще не бачили. Ні правоохоронні організації, ні військова машина США не можуть впоратися із загарбниками, і всі, хто не встиг вчасно втекти, вже мертві. Щоб вижити в цьому хаосі, вам знадобляться технології, про які жоден земний солдатів ще й гадки не має. Одна людина успадкує те, що допоможе йому вижити. Один суперсолдат, озброєний і екіпірований за останнім словом технологій майбутнього в Nanosuit 2, зробить відчайдушну спробу врятувати людство на вулицях Нью-Йорка.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2700 Коментарів: {2}
КатегорияІгри Дата17.05.2011
Друга частина саги про Ведьмак з Рівії - цікава і глибока історія з нелінійним сюжетом. Запобігши вбивство короля Фольтеста, Геральт виявився залучений в політичні інтриги. Але його головним завданням, так чи інакше, залишається захист життя монарха, а для цього Білому Вовка належить з'ясувати, хто ж організував замах і підіслав таємничого вбивцю з "ведьмачьімі" очима. Продовження знаменитої рольової гри виділяється не тільки захоплюючим сюжетом, а й новим ігровим движком, а також оригінальною бойовою системою, заснованою на реально існуючі стилі рукопашного бою та володіння холодною зброєю.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2356 Коментарів: {1}
КатегорияІгри Дата02.05.2011
Світ потрясла серія екологічних катастроф, і людство знаходиться на межі вимирання. Інопланетяни повернулися з твердим наміром стерти людину з поверхні землі і почали при цьому з одного з найбільш культових земних міст.
Вулиці Нью-Йорка наповнили інопланетні загарбники, і хвиля ожилих кошмарів поступово захльостує місто і його жителів. Міські комунікаційні системи зруйновані, будівлі лежать в руїнах. Такого Нью-Йорка ви ще не бачили.
Ні правоохоронні організації, ні військова машина США не можуть впоратися із загарбниками, і всі, хто не встиг вчасно втекти, вже мертві. Щоб вижити в цьому хаосі, вам знадобляться технології, про які ні один земний солдатів ще й гадки не має. Одна людина успадкує те, що допоможе йому вижити. Один суперсолдат, озброєний і екіпірований за останнім словом технологій майбутнього в Nanosuit 2, зробить відчайдушну спробу врятувати людство на вулицях Нью-Йорка.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1711 Коментарів: {1}
КатегорияІгри Дата02.05.2011
У кожної війни є таємна сторона, про яку ми ніколи не дізнаємося ... Поки існують тирани і диктатори, що ставлять себе вище закону, буде і робота для бійців невидимого фронту, які звикли захищати мир і не вимагати собі визнання. Ці безвісні герої подібно тіням ковзають серед ворогів, виконуючи завдання, які не під силу дипломатам і армії.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1593 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата13.11.2010
Офіційна російська версія!

Сюжетна лінія гри James Bond 007: Blood Stone створена Брюсом Ферштайном (Bruce Feirstein) - автором сценаріїв знаменитих кіноблокбастерів «Золоте око», «Завтра не помре ніколи», «І цілого світу мало». Зовнішність головних героїв гри повторює облики персонажів фільмів, в головних ролях яких виступили Деніел Крейг і Джуді Денч (Dame Judith Olivia Dench), а в образі нової дівчини Бонда без праці можна дізнатися співачку Джосс Стоун (Joss Stone). Також ці зірки взяли участь у озвученні оригінальної версії гри. Актором Motion Capture, що виконав роль суперагента, став дублер Деніела Крейга - Бен Кук (Ben Cooke). Крім захоплюючою сюжетною кампанії, в грі представлений багатокористувацький режим з підтримкою до шістнадцяти учасників. За допомогою великого інструментарію кожен зможе створити агента по своєму смаку - налаштувати зовнішність і підібрати екіпірування.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1497 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата08.11.2010
Довгоочікуване продовження орденоносного кооперативного шутера «Left 4 Dead», визнаного багатьма виданнями кращою грою 2008-го року у своєму жанрі. На цей раз вам разом з друзями доведеться пробиратися крізь міста, болота і кладовища американського Півдня - від порту Савани до Нового Орлеана - в ході 5 великих кампаній. Ви граєте за одного з чотирьох виживших героїв, які мають широкий спектр усілякого зброї, як класичного зразка, так і удосконалених модифікацій. На додаток до вогнепальної зброї у вас буде можливість розібратися з мертвяки і по-свійськи, по-чоловічому, взявши в руки бензопилу, сокири або ж смертельну жахливу нищівну ... сковорідку! Так, тепер померлих нарешті є, чого боятися! Відтепер розкладається плоть теж пізнає страх!
Вам доведеться застосувати весь цей арсенал проти жахливих Особливих Інфікованих (або ж граючи за них в режимі Versus). Також ви зустрінетеся з «незвичайними» звичайними інфікованими, включаючи кошмарних мадменов (mudmen). Щоб зробити божевільний геймплей L4D ще більш несамовитим, «Режисер» (AI Director), штучний інтелект, що відстежував ваші дії в оригінальній грі і коректували навколишнє середовище виходячи з цього аналізу, тепер досяг наступного рівня - 2.0! Відтепер він змінює погоду, популяцію зомбі, їх поведінку, різні ефекти і звуки виходячи з вашої поведінки ще більш ефективно. «Режисер» підлаштувати L4D2 під ваш стиль гри. Вам залишається тільки не забувати вчасно натискати на курок чи колошматити монстрятіну тим, що підвернулася під руку!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1421 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата08.11.2010
"Олександр Македонський. Золоте видання" - масштабна історична стратегія, яка перенесе вас в епоху правління найбільшого завойовника всіх часів і народів. Разом з Олександром Македонським вам належить очолити грандіозний військовий похід. Геніальному полководцю підкоряться найсильніші країни стародавнього світу: освічена Греція, загадковий Єгипет, могутня Персія і таємнича Індія. У кампанію включені всі значні події з життя Олександра Великого, достовірно відтворені великі битви і битви. Не пропустіть шанс увійти в історію і навіки прославити своє ім'я! Стати Олександром Македонським!.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2500 Коментарів: {0}
« 1 2 3 4 5 »

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!