Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Ігри
КатегорияІгри Дата01.10.2010
В якості відважного екзорциста гравцеві належить відправитися в австрійські гори, щоб очистити старий особняк від потойбічних сил. Там йому доведеться зустрітися з породженнями абсолютного жаху. Спотворені демони повстали з іншого світу і сіють навколо непереборну паніку і страх.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1396 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата01.10.2010
Більше 2000 років тому сили добра і зла боролися за артефакт Дзеркало Диму, що володіє величезною силою, що дозволяє змінювати день і ніч або назавжди занурити весь світ в морок. Тим часом, безстрашний лідер Армії Світла, Тотек, заволодівши великою силою артефакту і вислав злого духа Ксанксольта з цього світу.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1232 Коментарів: {1}
КатегорияІгри Дата01.10.2010
"Та смерть, як сон, відраду принесе" Вільям Шекспір. Гамлет.
Венеція. XVI століття. Мила дівчина на ім'я Скарлетт з тихій затишній села живе своїм щасливим життям і не уявляє, які випробування незабаром впадуть на її тендітні плечі. Адже тато у неї за професією, не слюсар і не тесля, і навіть не висотник, а сама, що ні на є, справжня Смерть.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1224 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата01.10.2010
Абсолютно нова гра, з більш ніж 40 квестові лініями, масою зброї, ворогів, локацій, нововведень. Повністю змінено геймплей і сюжет. Загальна кількість нововведень обчислюється тисячами (це якщо безліч нової зброї вважати за ОДНЕ нововведення !!!), так що, думаю, ви вже зрозуміли, наскільки це глобальна конверсія.
Ах так, графіка теж стала чудовою, так що всіма красотами постядерного світу зможуть повною мірою насолодитися тільки власники неслабких машин.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1839 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата01.10.2010

FIFA 11 - це продовження довгограючою серії футбольних симуляторів FIFA, в якій гравці вже багато років керують своїми улюбленими футболістами і виграють найголовніші чемпіонати світу. У новій версії використовується абсолютно новий движок, покращений геймплей і багато-багато різноманітних змін в основах і дрібницях.

Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1560 Коментарів: {1}
КатегорияІгри Дата30.09.2010
Історія вчить, що без війни неможливо досягти миру. Що без досконалого зброї не можна здобути перемогу. Але історики ніколи не були на полі бою. Залиште думки на потім. А зараз - є наказ, є мета, є ворог, якого треба знищити. І є величезний, сучасний бойовий робот. Проведіть свій Wanzer назустріч вогненному шквалу і розривів снарядів. Доведіть, що у ваших силах змінити хід історії!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1248 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата30.09.2010

Black & White - дуже амбіційний "симулятор бога". Мінімум інтерфейсу і максимум свободи. Все, що у вас є для взаємодії з навколишнім світом і своїми послідовниками - це рука. Їй можна з коренем виривати дерева, креслити заклинання, або, наприклад, нашльопати винного тигра-переростка, якого ви вирішили приручити. Тільки від ваших рішень залежить те, чи будете ви добрим богом, що насилає дощ на поля пшениці, або ж богом злим, обрушуються всілякі кари як на своїх ворогів, так і на послідовників. Відповідно до цього буде також змінюватися вигляд вашого вихованця і храму, який послідовники вам споруджують.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1204 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата30.09.2010
У новій частині футбольного симулятора нас чекають не тільки чергові переколбашіванія балансу, але і багаті можливості по кастомізації. За допомогою нового Creation Centre фанати зможуть створювати власних футболістів і команди і обмінюватися ними один з одним. Індивідуальні характеристики гравців тепер відображаються у грі, дозволяючи з легкістю відрізняти одного футболіста на полі від іншого. До того ж ви можете тепер насолодитися свободою рухів спортсменів: система битви за володіння м'ячем у будь-якому напрямку в межах 360 градусів перетворює схематичну силову боротьбу попередніх версій у справжні, повноцінні зіткнення гравців, а нова система поліпшених передач передбачає, що їх точність залежить від того, наскільки вправно користувач управляється з контролером, які можливості футболіста і ситуація на полі.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1561 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата25.09.2010
»Опис: За майже двадцятирічну історію серії Civilization по всьому світу було продано понад дев'ять мільйонів копій гри, що робить її найбільшою глобальною стратегією сучасності. П'яте втілення легендарної «Цивілізації» бере нову планку якості: можливостей і варіантів розвитку істотно додалося, супротивники стали розумнішими, мережева гра - цікавіше і різноманітніше, а графіка - красивішим. Провести свою націю через століття - від первісного суспільства до високотехнологічної цивілізації, пережити золотий вік і встати біля витоків світових релігій, винайти колесо і атомний реактор, побудувати Піраміди і Статую Свободи, зустрітися з видатними політичними лідерами, проявити себе в ролі дипломата або стратега - Sid Meier's Civilization V дозволить втілити в життя ваші мрії!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1910 Коментарів: {0}
« 1 2 3 4 5

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!