Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » Ігри
КатегорияІгри Дата07.11.2010
Події Dead Rising 2 відбуваються через два роки після відомого нашестя зомбі в Willamette. На жаль, вірус не був стриманий і почав поширюватися по США. У грі розповідається про країну, в якій поширення вірусу прийняло жахливі масштаби, і більшість міст потопають у напівмертвих тілах. Сюжет гри буде розгортатися в місті Fortune City - віртуальному аналогу найазартнішого міста у світі - Лас Вегаса. Так що в Dead Rising 2 вас чекатимуть усілякі казино, нічні клуби, зомбі-стриптизерки і найголовніше - ще більша кількість способів знищення цих страшних тварюк.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1507 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата07.11.2010
Війна, яка огорнула Південні Острови кривавим туманом, нарешті, докотилася і до острова Фешір, де до недавнього часу панували спокій і ідилія. Головний герой гри "Готика 4: аркані" повертається в своє село і застає її розграбованої та розореній. Ті, хто напав на неї, пішли в море на своїх кораблях під вітрилами з емблемою у вигляді орла. Наш герой, одержимою жагою помсти, відправляється в чергове повне небезпек пригоду, але незабаром усвідомить, що напад головорізів на беззахисну мирне село було не просто чиєїсь хвилинною примхою. За всіма відбуваються в світі подіями, як з'ясовується, варто незрима темна сила, і нашому герою незабаром належить зустрітися з могутнім невідомим ворогом. Але він протистоїть йому не один - його доля нерозривно пов'язана з таємничою прекрасною незнайомкою, а також з могутнім артефактом з давно забутого минулого.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1665 Коментарів: {1}
КатегорияІгри Дата06.11.2010
The Force Unleashed 2 продовжить розмірений розповідь про долю Старкіллера. Хронологічне місце сиквела - десь між третім і четвертим епізодами кіносаги Star Wars. На цей раз нашому невдалому учневі Дарта Вейдера належить тікати від свого вчителя по всій галактиці. А в перервах - шукати своє кохання на ім'я Джуно Ікліпс. Навіщо Дарт Вейдер ганяється за цим відщепенцем? Ну, він до цих пір не розлучився з ідей створення ідеального воїна-сітха. Тому він і хоче схопити відлетів з планети Каміно Старкіллера, щоб втілити цю мрію в життя.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1461 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата30.10.2010
Нова глава культового рольового проекту, події якого розгортаються у світі, що пережив ядерну війну. Ласкаво просимо в Нью-Вегас - місто мрійників і мисливців за успіхом. Три угрупування ведуть нещадну боротьбу за контроль над цим оазисом у постапокаліптичній пустелі. Той, хто добре озброєний і твердо знає, чого хоче, тут швидко прославиться, але при цьому наживе безліч ворогів. Проробіть нелегкий шлях по жаркій Пустищі Мохаве, дістаньтеся до дамби Гувера, прогуляйтеся по блискучим неоном вулицях Вегаса. Подорожуючи, ви зустрінете чимало колоритних особистостей, візьмете участь у сутичках між прагне влади угрупованнями, а також бийтеся з мутантами всіх мастей і розмірів і відчуєте зброю небаченої потужності. Вирішуйте, хто буде вашим союзником, або ж, обравши шлях героя-одинака, станьте єдиновладним королем Нью-Вегаса.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1202 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата16.10.2010
GTA Liberty San IV представляє модифікуванню GTA 4, де повністю змінений транспорт і місто! Безліч змінених текстур і інших візуальних ефектів роблять гру більш цікавою. Де можна викрадати десятки машин в день, бити перехожих, стріляти в повій і заробляти гроші на продажі наркотиків? У якій грі ви безкарно розстріляти загін поліції з гранатомета, а хвилину опісля спокійно повечеряти в найближчій піцерії?
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3820 Коментарів: {4}
КатегорияІгри Дата12.10.2010
Оцініть нового STALKERа тепер дуже складного і інтересного.Теперь зона наповнена зомбі і всякою живністю. Тепер як у житті!

Опис гри:
Жанр гри виробником визначається як «Survival FPS» з елементами RPG: мається на увазі, поряд з елементами звичайного шутера, наявність постійно ворожою по відношенню до гравця навколишнього середовища, що, відповідно, повинне істотно ускладнювати умови виживання. Крім того, для досягнення фіналу гравець повинен виконувати різні завдання, хоча це надає йому певну свободу вибору. Основною особливістю даної серії ігор є ігрові локації, створені на основі документальних зйомок, зроблених у зоні відчуження Чорнобильської АЕС.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1696 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата11.10.2010
Продовження легендарного проекту, по праву вважається одним із кращих у жанрі покрокових стратегій. «Disciples III: Ренесанс» - гарний фентезійний світ, населений жахливими монстрами і відважними героями. Не відступаючи від канонів покрокових стратегій, гра привносить у жанр безліч нововведень, що дають можливість відчути себе справжніми вождями магічних армій. Гра повністю тривимірна: замість статичної картинки вас чекають деталізовані 3D моделі міст і воїнів. Меню будівництва також змінилося. При виборі будівлі показується список його поліпшень, що визначають шлях розвитку відповідного воїна. Крім усього цього гравцям буде представлена абсолютно нова система бою.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1310 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата05.10.2010
Перед Вами унікальна золоте видання популярної гри UFO. Ця гра стала справжньою легендою серед тактичних стратегій, яка визначила розвиток жанру на багато років вперед і полюбилася російським геймерам.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1398 Коментарів: {0}
КатегорияІгри Дата04.10.2010
У підступному Крижаному Лабіринті Вам випаде можливість битися зі Сніговою Королевою Фреей. Як убити її? Відповідь проста: один у полі не воїн, перемогти могутнього супротивника зможе тільки дружна команда. Богині не встояти проти чітко спланованої атаки одного або декількох кланів: вона не безсмертна, хоча дуже сильна. Але перемога буде коштувати витрачених зусиль: у Ваш інвентар перекочують багатющі дропи.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1711 Коментарів: {1}
КатегорияІгри Дата03.10.2010
За майже двадцятирічну історію серії Civilization по всьому світу було продано понад дев'ять мільйонів копій гри, що робить її найбільшою глобальною стратегією сучасності. П'яте втілення легендарної «Цивілізації» бере нову планку якості: можливостей і варіантів розвитку істотно додалося, супротивники стали розумнішими, мережева гра - цікавіше і різноманітніше, а графіка - гарніше. Провести свою націю через століття - від первісного суспільства до високотехнологічної цивілізації, пережити золотий вік і стояти біля витоків світових релігій, винайти колесо і атомний реактор, побудувати Піраміди і Статую Свободи, зустрітися із найбільшими політичними лідерами, проявити себе в ролі дипломата або стратега - Sid Meier's Civilization V дозволить втілити в життя ваші мрії!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2367 Коментарів: {0}
« 1 2 3 4 5 »

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!