Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Тут Ви маєте можливість скачати безкоштовно Фільми, Музику, Мультики, Ігри, Програми, Книги, Все для ФОТОШОП і полуничку.
У нас представлені кращі нові фільми, російського і американського кінопрокату, різних жанрів, А також корисний софт і Розважальні програми для Вашого комп'ютера! І саме головне на нашому Порталі багато Халява!
 
Відчувайте себе як вдома, переглядайте наш Розважальний Портал та завантажуйте Всі новинки безкоштовно з файлообмінників Rapidshare Depositfiles LetitBit VipFile Turbobit

Головна » 2010 » Вересень » 26 » Скачать бесплатно Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) без регистрации и смс

Скачати Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) безкоштовно

КатегорияНавчання та курси Дата13.05.2024

Увага!Якщо Ви згодні з усім, що написано нижче, натисніть Скачати Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) щоб завантажити цей файл. Дані програми і навчальні курси зібрані у вільному поширенні в мережі Інтернет, і призначені тільки для ознайомлення. Всі права на програми і курси належать їх авторам. Власники (адміністрація) сайту MyUA.at.ua не несуть ніякої відповідальності за подальше використання даних програм і курсів. Якщо Ви є власником або розробником Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) і вважаєте, що розміщення будь-яких файлів, порушує Ваші авторські права, тоді зв'яжіться з адміністрацією сайту, і ми видалимо ці файли.


Перед тим як скачати Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) в обов'язковому порядку перевірте всі посилання на доступність. На момент публікації поста всі посилання на Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) були робочими і будь-який бажаючий міг скачати Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) безкоштовно.

Завантажити | Скачать | Download Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip)

Авторська програма Тетяни Василькової: "Школа раннього розвитку". Призначена для дітей от1 року до 3 років. Пальчикові малювання, пальчикова гімнастика. Програма складається з 7 частин: 1) Малювання пальчиками для дітей від 1 року до 2 років, 2) Малювання пальчиками від 2 років до 3 років, 3) Саморобки малюків від 1 року до 2 років, 4) Саморобки малюків від 2 років до 3 років, 5) Рухливі ігри від 1 року до 3 років, 6) Розвиток дрібної моторики, ігри з водою для дітей "Розумний малюк" від 1 року до 3 років, 7) Підводне царство.

Опис:
Частина 1: Шедеври крихт або крихітні шедеври. Малювання пальчиками. Пальчикова гімнастика. 1-2 року
За виховання та всебічний розвиток дитини повністю відповідають батьки. Саме тато і мама створюють необхідні умови й вибирають основні напрямки розвитку в залежності від віку, захоплень і темпераменту маляти. Починати знайомство зі світом фарб можна вже з шести місяців. Разом з нами Ви дізнаєтесь, як допомогти малюку пальчиками і долоньками намалювати дерево, восьминога, виноградну лозу, розфарбувати крашанку і повітряна кулька, а також розвинути у дитини дрібну моторику, гнучкість пальців і м'язи рук.
Частина 2: Шедеври крихт або крихітні шедеври. Малювання пальчиками. Пальчикова гімнастика. 2-3 року
Ваш малюк трохи підріс і його малюнки стали складнішими. Дуже важливо, щоб дитина навчилася змішувати фарби, малювати всією долонею і зафарбовувати всю поверхню листа, не залишаючи жодного білого плямочки. В результаті у дитини розвивається відчуття завершеності і бажання доробляти розпочаті справи до кінця (наприклад, доїдати кашу, прибирати перед сном іграшки). А сам процес малювання пальчиками сприяє розкріпаченню Вашого малюка, запобігає виникненню можливих страхів і комплексів, допомагає стати товариською і знайти упевненість в собі ...
Частина 3: Шедеври крихт або крихітні шедеври. Ліплення. Вироби. 1-2роки
Найбільша насолода для малюка - проводити час разом з рідними. Дорогі мами і тата, знайдіть хоча б трохи часу і займіться творчістю з дитиною, доставивши йому величезне задоволення. Озирніться навколо, зберіть по «засіках», як у казці «Колобок», різнобарвні камінчики, різну крупу, шматочки зайвої тканини, фантики з-під цукерок, намистинки, бісер і т.д. Розбудивши свою уяву, Ви відкриєте малюкові дивовижний світ фантазії, прищепите почуття прекрасного і бажання творити ще, ще і ще.
Частина 4: Шедеври крихт або крихітні шедеври. Ліплення. Вироби. 2-3роки
Навчіть дитину бачити в звичайному незвичайне - зробіть разом з малюком намисто з макаронів, маску з одноразової тарілки, латаття з яєчної шкаралупи ... Малюк буде не тільки радий своїми руками зробити прикрасу, а й отримає неоціненний досвід перетворення звичних речей у чарівні скарби і казкові істоти
Частина 5: Шедеври крихт або крихітні шедеври. Підводне царство
Разом з малюком Ви підете в даний морську подорож - на кораблі зі смугастою трубою або на маленькому плоту, а може бути на підводному човні. Ви дізнаєтеся, як із взуттєвої коробки зробити куточок підводного царства, в якому серед барвистих водоростей, за брамою з різнокольорових каменів живуть золота рибка, що виконує бажання, колючий морський їжак і осьміножек ...
Частина 6: Маленький чемпіон (Рухливі ігри) 1-3 року
До 3 років руховий досвід малюків надзвичайно малий. М'язи, тулуба і кінцівок знаходяться ще на самій ранній стадії розвитку. Тому саме в цей період дитині необхідно допомогти освоїти ходьбу, стрибки, біг, нахили, навчити виконувати різноманітні дії з предметами. При виконанні більшості рухів розвивається вміння тримати рівновагу, координувати руху і, звичайно, активна мова.
Частина 7: Розумний малюк (Водні гри. Розвиток дрібної моторики.) 1-3 року
Використовуючи методики відомих російських і зарубіжних викладачів, наш фільм розповість, як поєднувати фізичні та інтелектуальні вправи і допомогти маляті не тільки дізнатися нове про навколишній його світі, але й відчути себе її творцем.

Рік випуску: 2004
Країна: Росія
Жанр: Навчальне відео
Тривалість: 7 x ~ 00:34:24
Розмір: 3,16 гб

Якість: DVDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 688x512 (1.34:1), 25 fps, XviD build 46 ~ 1292 kbps avg, 0.15 bit / pixel
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 2 / 0 (L, R) ch, ~ 192.00 kbps avg

Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с Vip-File
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с TurboBit
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с LetItBit

Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 1
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 2
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 3
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 4
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 5
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 6
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 7
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 8
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 9
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 10
Скачать Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) с SharingMatrix Часть 11

Завантажити безкоштовно / Скачать бесплатно / Download  Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip)




Категорія: Навчання та курси | Переглядів: 2294 | Додав: Andr | Рейтинг: 3.7/6

Інформація про скачування:

На даній сторінці сайту MyUA.at.ua представлен файл Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip). Для зручності скачування файлу, в тому числі і "Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip)" використовується кілька файлообмінників. Навчання та курси, зазвичай можна скачати безкоштовно з letitbit.net, rapidshare.com, rapidshare.ru, depositfiles.com, free-share.ru, turbobit.net, uploading.com, up-file.com, hotfile.com, anyfiles . net, (платно - швидкість скачування швидше), тільки платно можна скачати з sms4file.com, vip-file.com і 4files.net. Завантажити безкоштовно Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) за прямими посиланнями і без реєстрації Ви можете з представлених на цій сторінці посилань файлообмінників (відразу під описом "Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip)"). Всього Вам доброго і вдалого завантаження!
Якщо вас не утруднить, напишіть вашу думку про "Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip)". Заздалегідь СПАСИБІ!

Пошукові запити:

• Скачать Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) без регистрации и SMS • Скачать бесплатно Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) • Скачати Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip) без реєстрації і SMS • Завантажити безкоштовно Школа раннього розвитку - Повний курс з 7 серій / Школа раннего развития - Полный курс из 7 серий (DVDRip)

Всього коментарів: 0
s">




Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!