Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Головна » 2010 » Вересень » 26
КатегорияРобочий стіл Дата26.09.2010
Дана збірка широкоформатних шпалер для робочого столу включає в себе самі барвисті шпалери з сексуальними дівчатами нашої планети.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1771 Коментарів: {0}
Найзручніший спосіб викачувати ON-LINE відео або аудіо!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3657 Коментарів: {1}
КатегорияЗахист Дата26.09.2010
Антивирус NOD32 Scanner - бесплатный On-Demand Scanner на основе антивируса NOD32, включающий последние обновления вирусных баз. Программа используется для обнаружения и удаления вирусов, интернет-червей, троянов и другого вредоносного ПО.

Бесплатный антивирусный сканер NOD32 быстро и эффективно проверяет и лечит зараженную систему, обладает низкими системными требованиями.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2839 Коментарів: {1}

PROMT 4U версія 9.0 VER-Dict це комплект програм, що включає в себе перекладач текстів і електронний словник для швидкого перекладу слів по 80 тематиками для англо-російсько-англійського напрямку і 110 тематиками для 6 європейських мов. Працювати з ним зручно і просто! З цим продуктом ви завжди зможете впоратися з будь-яким завданням: знайти переклад слова або швидко перевести цілий текст.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1302 Коментарів: {0}
Camtasia Studio - потужна утиліта для запису зображення з екрану в відеофайли різних форматів, є можливість редагування відео, є вбудовані Macromedia Flash (SWF) і відео програвачі. Camtasia захоплює дії і звуки в будь-якій частині Windows-систем і зберігає у файл стандарту AVI.
Зроблене за допомогою програми відео можна експортувати в один з підтримуваних програмою форматів - AVI, SWF, FLV, MOV, WMV, RM, GIF, CAMV. Крім того, на основі будь-якого відео може бути скомпільований виконавчий exe-файл, який буде містити вбудований програвач. Camtasia Studio дозволяє накладати ряд ефектів, вміє працювати з окремими кадрами, полегшує запис, редагування та публікування високоточної, стиснутого відео для тренування, освіти, дистанційного навчання, рішень технічної підтримки, демонстрацій продукту, торгових презентацій і т.д.
До архіву з програмою додано п'ять відеоуроків.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3250 Коментарів: {4}
AceMoney допомагає просто й ефективно управляти витратою особистих грошових коштів. Ми розробляли AceMoney для тих, хто не має ні найменшого поняття про бухгалтерію. Незважаючи на свою простоту, програма має всі якості великих фінансових пакетів. Ваші витрати і доходи враховуються в декількох валютах. Програма підтримує більше 150 валют і автоматично завантажує їх курси обміну з інтернету. AceMoney дозволяє з легкістю стежити за поточним станом ваших акцій і фондів. До того ж, програма дозволяє викачувати поточну вартість акцій з російських і міжнародних бірж.
Програма генерує будь-які звіти по кореспондентам і категоріями і легко відповідає на питання типу "скільки грошей пішло на їжу в минулому місяці". Для застосування програми в малому бізнесі, ви зможете оцінити функцію експорту звітів в HTML для пересилання вашим партнерам або в Excel для подальшого аналізу. Інтерфейс програми переведений на безліч мов, включаючи російську мову.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1566 Коментарів: {0}
Програма призначена для зміни інтерфейсу Windows XP x86 (32-bit), роблячи його схожим на Vista і Seven. Відмінною рисою XPLife є стабільна робота і підтримка двох власних точок відновлення системи. При трансформації системи, змінюється величезна кількість ікон, картинок, додаються нові функції, звуки, курсори, оновлюються до 500 системних файлів, всього близько 4000 ресурсів. Інтерфейс Windows витриманий в декількох тонах, 12 стилів оформлення і дванадцять тим, вибір задовольнить навіть найвимогливіших користувачів. Програма змінює тільки візуальну частину файлів Windows не зачіпаючи програмний код, тому безпечна у використанні і не споживає додаткові ресурси, використовуються тільки системні.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1378 Коментарів: {0}
Winstep Xtreme - Заміна стандартної оболонці Windows з багатьма зручними функціями, яких іноді дуже не вистачає у стандартній оболонці. Встановивши пакет ви отримаєте в розпорядження кілька модулів (NextSTART, WorkShelf, FontBrowser, NeXuS), кожен з яких виконує певне завдання в оформленні оболонки і має своїм унікальним набором функціяй.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1758 Коментарів: {0}
Що Ви знаєте про Microsoft Excel? Практично нічого! Виявляється в цій програмі можна не тільки складати таблиці, але і робити графіки, проводити складні аналітичні обчислення і багато іншого. Ці відеоуроки відкриють Вам всі грані Excel ...

Excel одна з найбільш загадкових і цікавих програм в пакеті MS Office 2007. Цікава вона численними засобами автоматизації роботи, оформлення документів і багатими обчислювальними можливостями. Загадковість її полягає в тому, що більшість користувачів застосовують лише малу дещицю того, що може дати їм Excel. Це тим більше дивно, що спектр можливостей програми практично безмежний: від створення простих таблиць, побудови діаграм і графіків до вирішення складних обчислювальних завдань і моделювання різних процесів. Дане видання присвячене новітньої версії програми Excel 2007. Відеокурс дозволить вам побачити виконання різних операцій на екрані монітора. За допомогою Видеосамоучитель ви швидко і без проблем освоїте Microsoft Excel 2007!
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2302 Коментарів: {2}
PCHand Media Converter Pro - програма, яка включає в себе кілька інструментів: інструмент для копіювання DVD, відео конвертер і HD відео конвертер. За допомогою Media Converter Pro ви зможете переписувати DVD, включаючи навіть найбільш останні захищені DVD диски, конвертувати SD / HD відео в різні формати, такі як avi, mp4, flv, 3gp, etc. Крім того, ви зможете переписувати відео на iPod, iPhone, iPad, Android, BlackBerry і інші портативні пристрої.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2285 Коментарів: {0}
КатегорияЗахист Дата26.09.2010

VirusBuster Internet Security Suite - програма, яка призначена для захисту від вірусів, шпигунських програм і зовнішніх атак. Будучи наступником знаменитого Outpost Firewall Pro, програма поєднує в собі краще з продуктів, що забезпечує індивідуальну і спільну безпеку.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1178 Коментарів: {0}
КатегорияCD/DVD Дата26.09.2010
Nero 9 - це набір програмного забезпечення цифрового мультимедіа та домашнього центру розваг наступного покоління, яке користується найбільшою довірою в світі. Його характеризує передова функціональність, завдяки якій насолоджуватися цифровим мультимедіа так просто.
Цей простий у використанні, але потужний набір мультимедіа дає вам свободу створювати, прочитувати, копіювати, записувати, редагувати, спільно використовувати і передавати дані в мережі. Що б це не було - музика, відео, фото або дані - насолоджуйтеся ними і використовуйте спільно з рідними і близькими коли завгодно і де завгодно.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 4780 Коментарів: {2}
Збірка виконана на основі Microsoft Office 2010 Professional Plus VL x86. Були інтегровані всі офіційно доступні оновлення, крім оновлення для Outlook Social Connector, тому що він розповсюджується як окремий компонент (поза основного пакету). У дистрибутив вбудований механізм автоматичної активації для Volume-редакцій Office версії 1.13. В іншому ж збірка максимально наближена до оригіналу.

Microsoft Office 2010 - один з кращих наборів офісних додатків для комп'ютерів, телефонів та браузерів, що включає функції, на які можна покластися вже сьогодні, і можливості, які можуть знадобитися в майбутньому. Даний набір додатків дозволяє впевнено прийняти виклик сьогоднішній економічній ситуації, не випускаючи з уваги чинники, необхідні для досягнення успіху в сфері інформаційних технологій.
Для звичайних співробітників це можливість виконувати щоденну роботу швидше, простіше й ефективніше незалежно від того, чи знаходяться вони в дорозі або в офісі, працюють поодинці або в групі. Для ІТ-фахівців це доступ до набору інтелектуальних засобів, які без особливих складнощів інтегруються в середу з підвищеною безпекою і працюють на наявному обладнанні, забезпечуючи зростання бізнесу, а не бюджету.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1786 Коментарів: {0}
Представляємо вашій увазі систему тренувань від Jory Rosen'а, яка складається з 5-ти окремих фільмів. Тренування проходить в основному з залізом. У кожній окремій фільмі показують як тренувати певну частину тіла і дають рекомендації скільки робити. Мова озвучування тільки англійську, але він анітрохи не заважає розумінню, тому що всі дохідливо видно на екрані.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1560 Коментарів: {0}
Авторська програма Тетяни Василькової: "Школа раннього розвитку". Призначена для дітей от1 року до 3 років. Пальчикові малювання, пальчикова гімнастика. Програма складається з 7 частин: 1) Малювання пальчиками для дітей від 1 року до 2 років, 2) Малювання пальчиками від 2 років до 3 років, 3) Саморобки малюків від 1 року до 2 років, 4) Саморобки малюків від 2 років до 3 років, 5) Рухливі ігри від 1 року до 3 років, 6) Розвиток дрібної моторики, ігри з водою для дітей "Розумний малюк" від 1 року до 3 років, 7) Підводне царство.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 2288 Коментарів: {0}
КатегорияСроби сам Дата26.09.2010
Кожному доводиться хоча б раз у житті займатися ремонтом. Одні роблять його самі, інші довіряють це професіоналам-будівельникам. Ті, чиї фінансові можливості дозволяють купити нове житло, як правило, поєднують ремонт квартири з її переплануванням. На жаль, частіше за все будівельників доводиться контролювати, самим брати участь у виборі будівельних та оздоблювальних матеріалів. Відео-енциклопедія "Світ ремонту" - перший і єдиний у своєму роді проект у нашій країні. Його основна ідея - створення серії відео сюжетів, у доступній формі розповідають про ремонт. У відео-енциклопедії можна знайти практично все: технологію виробництво будівельних робіт, каналізація, водопостачання, електропостачання, вікна, двері, ванні кімнати, пристрій стін, перегородок, дверних прорізом, вирівнювання підлоги, стін, стель, чистова обробка стогін і підлоги, проведення сигналізації , нові технології та сучасні матеріали, і багато-багато іншого.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1547 Коментарів: {0}
КатегорияРізне Дата26.09.2010
Підбірка свежіж демотиваторів
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3559 Коментарів: {0}
Ціль цієї унікальної книги - допомогти вам без перешкод заглянути в світ чоловічої сексуальності очами й чоловіка, і жінки. З її порадами ви насправді зможете:
- Дізнатися, чого насправді хоче чоловік.
- Навчити чоловіка справжньої інтимності.
- Зрозуміти, що чоловіки не з Марса.
- Суттєво поповнити знаходяться у вашому арсеналі фізичні техніки розпалювання і збереження пристрасті.
- До місця використовувати ігри та сценарії, які змусять чоловіків плакати від задоволення.
- Справлятися з імпотенцією і послабленням лібідо.
- Управляти всіма його вчинками і бажаннями, причому не тільки в сексуальній сфері, але і в бізнесі, і в спілкуванні з іншими людьми.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1483 Коментарів: {0}
Super MP3 Download - програма яка забезпечить Вам прямий доступ до безкоштовної музики. Цей mp3 завантажувач надовго забезпечить Вас музичними композиціями. У світі існують тисячі груп та виконавців, які пропонують свою творчість безкоштовно. Шанс знайти серед них що-небудь до душі дуже великий. Щоб полегшити Ваш пошук, програма запропонує топ сто тижня і краще у чотирнадцяти жанрах. Ви зможете спочатку прослухати мелодію і лише потім зберегти її на жорсткий диск.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1926 Коментарів: {0}
CodedColor PhotoStudio Pro - професійна версія фото переглядача і редактора, призначеного для організації, редагування, порівняння, коригування, сортування і друку цифрових зображень. Також програма дозволяє змінювати розмір зображень, накладати водяні знаки, анотувати зображення, редагувати EXIF і IPTC дані цифрових фотографій і багато що інше.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1636 Коментарів: {2}
КатегорияВебмайстру Дата26.09.2010
Незамінний збірник програм, який сподобається всім, хто розміщує свої новини на різні сайти. До збірки номер 3 включено ще більше корисних і потрібних програм для публікації новин, для створення дуже красивих коробок, для створення унікального тексту і кращі менеджери закачувань файлів на файлообмінники, а також програми для аналізу сайтів та перевірки унікальності тексту.
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 1230 Коментарів: {0}
Рамка для фото - Феєрверк
PSD, PNG. Всі шари окремо.
300 dpi | 3425x2931 px | 35,4 Мb
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3649 Коментарів: {2}
16 вересня оновився Чорний Список Каспера!
Якщо у вас проблеми з ключиками - ВАМ сюди!
В архіві 565 робочих унікальних ключів
Перевірені на чорному списку від 16 вересня! 100% робочі!
+ Чорний і білий списки банерів для KIS від 10.09.2010 (ABBL)
Розмір 1.19 МВ
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 3106 Коментарів: {0}
КатегорияМузика Дата26.09.2010
Категорія: Збірник
Виконавець: VA
Назва диска: Дискотека 80-90х MP3 Collection (2010)
Жанр: Поп
Рік випуску: 2010
Кількість треків: 200
Формат | Якість: mp3 | 128 kbps
Час звучання: 12:07:52
Розмір файлу: 705 MB
Детальніше
Автор: Andr Переглядів: 8882 Коментарів: {3}

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!