Скачати новинки кіно безкоштовно без реєстрації
Відео архів | Качай фільми без кордонів! Останні новинки фільми, відео, мультфільми ...
Скачати музику МП3 безкоштовно без реєстрації
Величезний музичний архів, качай у форматі mp3 ...
Скачати ігри безкоштовно без реєстрації
Games | Величезна база ігор, скачай новинки ігрової індустрії ...
Скачати безкоштовно програми, софт
Великий архів мультимедійних програмних продуктів, софт для офісу та захисту комп'ютера ...
banner_468x60

Тут Ви маєте можливість скачати безкоштовно Фільми, Музику, Мультики, Ігри, Програми, Книги, Все для ФОТОШОП і полуничку.
У нас представлені кращі нові фільми, російського і американського кінопрокату, різних жанрів, А також корисний софт і Розважальні програми для Вашого комп'ютера! І саме головне на нашому Порталі багато Халява!
 
Відчувайте себе як вдома, переглядайте наш Розважальний Портал та завантажуйте Всі новинки безкоштовно з файлообмінників Rapidshare Depositfiles LetitBit VipFile Turbobit

Головна » 2010 » Вересень » 26 » Скачать бесплатно Видеосамоучитель Excel 2007 без регистрации и смс

Скачати Видеосамоучитель Excel 2007 безкоштовно

КатегорияНавчання та курси Дата13.05.2024

Увага!Якщо Ви згодні з усім, що написано нижче, натисніть Скачати Видеосамоучитель Excel 2007 щоб завантажити цей файл. Дані програми і навчальні курси зібрані у вільному поширенні в мережі Інтернет, і призначені тільки для ознайомлення. Всі права на програми і курси належать їх авторам. Власники (адміністрація) сайту MyUA.at.ua не несуть ніякої відповідальності за подальше використання даних програм і курсів. Якщо Ви є власником або розробником Видеосамоучитель Excel 2007 і вважаєте, що розміщення будь-яких файлів, порушує Ваші авторські права, тоді зв'яжіться з адміністрацією сайту, і ми видалимо ці файли.


Перед тим як скачати Видеосамоучитель Excel 2007 в обов'язковому порядку перевірте всі посилання на доступність. На момент публікації поста всі посилання на Видеосамоучитель Excel 2007 були робочими і будь-який бажаючий міг скачати Видеосамоучитель Excel 2007 безкоштовно.

Завантажити | Скачать | Download Видеосамоучитель Excel 2007

Що Ви знаєте про Microsoft Excel? Практично нічого! Виявляється в цій програмі можна не тільки складати таблиці, але і робити графіки, проводити складні аналітичні обчислення і багато іншого. Ці відеоуроки відкриють Вам всі грані Excel ...

Excel одна з найбільш загадкових і цікавих програм в пакеті MS Office 2007. Цікава вона численними засобами автоматизації роботи, оформлення документів і багатими обчислювальними можливостями. Загадковість її полягає в тому, що більшість користувачів застосовують лише малу дещицю того, що може дати їм Excel. Це тим більше дивно, що спектр можливостей програми практично безмежний: від створення простих таблиць, побудови діаграм і графіків до вирішення складних обчислювальних завдань і моделювання різних процесів. Дане видання присвячене новітньої версії програми Excel 2007. Відеокурс дозволить вам побачити виконання різних операцій на екрані монітора. За допомогою Видеосамоучитель ви швидко і без проблем освоїте Microsoft Excel 2007!

Назва: Видеосамоучитель Excel 2007
Автор: Олександр Дніпров
Виробник: ВД Пітер
Рік випуску: 2007
Мова: російська
Формат файлу: iso
Розмір: 346 Mb

Відео кодек: XviD
Відео: 800x600 15fps
Аудіо: 56кб / c

Зміст:

Урок 1. Пристрій вікна Excel. Запускається програма з меню Пуск, описується вікно програми, звертається увага на те, що замість меню і панелей інструментів тепер використовується стрічка з вкладками. Показується, як можна приховувати і знову відображати стрічку, переходити по закладках.
Урок 2. Налаштування програми. Описуються налаштування у вікні Параметри Excel: вибір мови, правопис, формат збереження документів.
Урок 3. Інспектор документів і шифрування. Описується робота з Інспектором документів і шифрування документа як засіб захисту конфіденційності.
Урок 4. Створення та збереження документа. Показується процедура створення порожнього документа та документа з готового шаблону, а також збереження документа.
Урок 5. Відкриття, збереження та закриття документа. Показується процедура відкриття документа, збереження його в різних форматах і закриття.
Урок 6. Перегляд електронних книг. Демонструються засобу перегляду електронних книг в різних режимах, зміна масштабу документа, відображення допоміжних елементів і збереження налаштувань.
Урок 7. Розмітка сторінки. Демонструється настройка розмітки сторінки: вибір теми, настройка полів, орієнтації, розміру і підкладки.
Урок 8. Введення в комірки тексту, чисел, дати й часу. Описується введення в клітинку даних різних типів.
Урок 9. Редагування тексту в комірці. Показується, як можна виділити, перенести в інше місце і видалити текстовий фрагмент, створити абзац.
Урок 10. Форматування текстових символів в комірці. Демонструється форматування тексту за допомогою інструментів на стрічці: створення курсиву, напівжирного тексту, зміна шрифту, його розміру і кольору.
Урок 11. Пошук і заміна даних. На прикладі відкритого шаблонів документа описується процедура пошуку і заміни текстового фрагмента.
Урок 12. Сортування і фільтрація даних. На прикладі відкритого шаблонів документа описується процедура сортування та фільтрації даних.
Урок 13. Перевірка правопису. У шаблонному документі демонструється перевірка правопису.
Урок 14. Створення діапазону комірок. У шаблонному документі показується присвоєння імені діапазону комірок за допомогою команди контекстного меню.
Урок 15. Форматування тексту у виділених вічках. У шаблонному документі демонструється застосування засобів форматування діапазону клітинок (вирівнювання, відступ, міжрядковий інтервал, повороти).
Урок 16. Форматування вбудованими стилями. У шаблонному документі показується застосування вбудованих стилів до діапазону.
Урок 17. Створення простої таблиці. Продемонстровані створення простий таблиці з діапазону осередків та визначення її зовнішнього вигляду.
Урок 18. Сортування і фільтрація осередків таблиці. На прикладі готової таблиці показується сортування даних і робота з фільтрами.
Урок 19. Налаштування властивостей таблиці. На прикладі готової таблиці показується налаштування її властивостей: вибір нового стилю, настройка параметрів стилю, розміру і завдання імені.
Урок 20. Налаштування фонової заливки. Демонструється настройка заливки виділених осередків яких-небудь кольором.
Урок 21. Вставка формули. Демонструється вставка в комірку формули розрахунку суми діапазону комірок.
Урок 22. Вставка функції. Демонструється вставка функції СУММ в клітинку для розрахунку суми значень діапазону.
Урок 23. Редагування формул. Показано редагування формули з вставкою нових операцій та функцій.
Урок 24. Вставка гістограм. У шаблонному документі показана вставка гістограм та їх налаштування.
Урок 25. Вставка графіка. У шаблонному документі показана вставка графіка і його настроювання.
Урок 26. Вставка діаграми. У шаблонному документі показана вставка діаграми та її налаштування.
Урок 27. Вставка колонтитулів. На прикладі готового документа з декількох сторінок продемонстрована вставка та налаштування колонтитулів.
Урок 28. Нумерація сторінок. На прикладі готового документа з декількох сторінок продемонстрована вставка та налаштування номерів сторінок.
Урок 29. Попередній перегляд документа. Показані перегляд сторінки в різних масштабах, відображення полів і огляд сторінок.
Урок 30. Друк документа. У діалоговому вікні Друк налаштовується друк (вибирається принтер, вказується кількість копій і т. п.), потім друкується документ.

Скачать с Vip-file
Скачать с Letitbit
Скачать с Depositfiles
Скачать с File-bit

Завантажити безкоштовно / Скачать бесплатно / Download  Видеосамоучитель Excel 2007




Категорія: Навчання та курси | Переглядів: 2304 | Додав: Andr | Рейтинг: 3.7/16

Інформація про скачування:

На даній сторінці сайту MyUA.at.ua представлен файл Видеосамоучитель Excel 2007. Для зручності скачування файлу, в тому числі і "Видеосамоучитель Excel 2007" використовується кілька файлообмінників. Навчання та курси, зазвичай можна скачати безкоштовно з letitbit.net, rapidshare.com, rapidshare.ru, depositfiles.com, free-share.ru, turbobit.net, uploading.com, up-file.com, hotfile.com, anyfiles . net, (платно - швидкість скачування швидше), тільки платно можна скачати з sms4file.com, vip-file.com і 4files.net. Завантажити безкоштовно Видеосамоучитель Excel 2007 за прямими посиланнями і без реєстрації Ви можете з представлених на цій сторінці посилань файлообмінників (відразу під описом "Видеосамоучитель Excel 2007"). Всього Вам доброго і вдалого завантаження!
Якщо вас не утруднить, напишіть вашу думку про "Видеосамоучитель Excel 2007". Заздалегідь СПАСИБІ!

Пошукові запити:

• Скачать Видеосамоучитель Excel 2007 без регистрации и SMS • Скачать бесплатно Видеосамоучитель Excel 2007 • Скачати Видеосамоучитель Excel 2007 без реєстрації і SMS • Завантажити безкоштовно Видеосамоучитель Excel 2007

Всього коментарів: 2
(08.10.2013 22:29)
Комментариев: 2

іван

jnkbxty
0  





Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Скачати безкоштовно

Скачати безкоштовно на MyUA.at.UA!

Скачати абсолютно безкоштовно якісні матеріали, які ми для Вас публікуємо та оновлюємо кожен день. Щоб скачати безкоштовно, рекомендуємо Вам додати MyUA.at.UA закладку, і підписатися на RSS стрічку, щоб не пропускати цікавих новин.

Новинки сайту

  • ◊  Gold Sunset Trance Beach - VA (2012)
  • ◊  Deluxe Groove: A Selection Of Deep House 60 Tracks (2012)
  • ◊  Rayman Origins (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  Ги Раше - Цари-жрецы (Аудиокнига)
  • ◊  Ги Раше - Слёзы Изиды. Повелитель змей (Аудиокнига)
  • ◊  Oceanic Trance Volume 10 (2012)
  • ◊  Worms Revolution: Deluxe Edition v 1.0.90 + 4 DLC (2012/PC/Rus/Eng/RePack)
  • ◊  The History Of Deep House (2012)
  • ◊  Акунин Борис. Чёрный город (Аудиокнига)
  • ◊  Armin van Buuren - The Album Collection (2012)
  • ◊  Агентство Аномалий. Последнее представление (20012/RUS)
  • ◊  Сергей Алексеев - Волчья хватка 2 (Аудиокнига)
  • ◊  Новогодний Танцпол 2013 (2012)
  • ◊  Грани Сознания 2: Убийца разбитых сердец. Коллекционное издание (2012/PC/Rus)
  • ◊  Гекерторн Чарльз Уильям. ТАЙНЫЕ ОБЩЕСТВА всех времен и всех стран (Аудиокнига)
  • ◊  Ожившие легенды: Гробовщик. Коллекционное издание (2012/Rus)
  • ◊  Club Session House Touch Sound (2012)
  • ◊  Дэн Браун - Точка обмана (Аудиокнига)
  • ◊  Mark of the Ninja (2012\RUS\ENG\RePack by Fenixx)
  • ◊  Тайны седой древности. Проклятие мрачных глубин. Коллекционное издание ( 2012\PC\RUS )
  • Реклама

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Реклама

    Опитування

    Оцініть мій сайт
    Всего ответов: 398
     
    MyUA.at.UA портал - безкоштовно завантажити програми фільми новинки, антивірус і робочі ключі для антивіруса, музика безкоштовна в mp3 форматі, скачати добірні pc ігри, photoshop, оформлення windows, картинки і гумор - все це безкоштовно завжди є на MyUA.at. UA. Щоденні оновлення не дадуть Вам нудьгувати на нашому порталі!
    УВАГА!
    Сайт не надає електронні версії матеріалів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією посилань, що присилаються та публікуються нашими читачами.
    Якщо ви є правовласником якого-небудь представленого матеріалу і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилася в нашому каталозі, зв'яжіться з нами і ми негайно видалимо її. Файли для обміну на сайті надані користувачами сайту, і адміністрація не несе відповідальності за їх зміст.
    Прохання не заливати файли, захищені авторськими правами, а також файли нелегального змісту!